Ja jestem w 20 tyg, czuje już od dawna ruchy. Zresztą mój partner i synek już też zostali skopani i sami się dziwili jak mocno. Tylko ja już mam jedną ciążę za sobą i mam łożysko na tylniej ścianie, przez co niestety te kopniaki i ruchy beda bardzo wyczuwalne.
reklama
Juana19
Fanka BB :)
Ja dziś 21+0 i już 7 kg na plusie :/ Startuje ze stosunkowo niskiej wagi. Jem zdrowo. Jestem aktywna. Kompletnie nie wiem skąd ta waga ale wiem ze w ogóle tego przyrostu w moim przypadku nie da się skontrolować. Nic bym nie jadła i tez bym przybierała mam wrażenie. Ale tez wiem ze zrzucę jak przestane karmić piersia. Niektóre kobiety zrzucają bardzo po karmieniu a mnie się bardzo trzyma nadwyżka kilogramów w tym okresie. Ufam ciału, robi co musi dla dzidziusia
Słyszałam że im osoba szczuplejsza tym więcej kg przybędzie w ciąży także myślę że to jest normalne I nie ma czym się martwić ))Ja dziś 21+0 i już 7 kg na plusie :/ Startuje ze stosunkowo niskiej wagi. Jem zdrowo. Jestem aktywna. Kompletnie nie wiem skąd ta waga ale wiem ze w ogóle tego przyrostu w moim przypadku nie da się skontrolować. Nic bym nie jadła i tez bym przybierała mam wrażenie. Ale tez wiem ze zrzucę jak przestane karmić piersia. Niektóre kobiety zrzucają bardzo po karmieniu a mnie się bardzo trzyma nadwyżka kilogramów w tym okresie. Ufam ciału, robi co musi dla dzidziusia
Natalia9898
ja mam tak samo też +7 kiloJa dziś 21+0 i już 7 kg na plusie :/ Startuje ze stosunkowo niskiej wagi. Jem zdrowo. Jestem aktywna. Kompletnie nie wiem skąd ta waga ale wiem ze w ogóle tego przyrostu w moim przypadku nie da się skontrolować. Nic bym nie jadła i tez bym przybierała mam wrażenie. Ale tez wiem ze zrzucę jak przestane karmić piersia. Niektóre kobiety zrzucają bardzo po karmieniu a mnie się bardzo trzyma nadwyżka kilogramów w tym okresie. Ufam ciału, robi co musi dla dzidziusia
Ja jestem 19+3 i już 4,5kg na plusie. Wcześniej waga stała w miejscu, a od 2 trymestru szybko rośnieJa dziś 21+0 i już 7 kg na plusie :/ Startuje ze stosunkowo niskiej wagi. Jem zdrowo. Jestem aktywna. Kompletnie nie wiem skąd ta waga ale wiem ze w ogóle tego przyrostu w moim przypadku nie da się skontrolować. Nic bym nie jadła i tez bym przybierała mam wrażenie. Ale tez wiem ze zrzucę jak przestane karmić piersia. Niektóre kobiety zrzucają bardzo po karmieniu a mnie się bardzo trzyma nadwyżka kilogramów w tym okresie. Ufam ciału, robi co musi dla dzidziusia
Ja mam 4 kg na plusie i moja lekarka mówi że to malutko, tyle że ja to jestem chudzielec straszny. Z synem miałam już z 8 na plusie.Ja jestem 19+3 i już 4,5kg na plusie. Wcześniej waga stała w miejscu, a od 2 trymestru szybko rośnie
Ja.mama
Ja jestem na +4,5 i mój lekarz cały czas powtarza: Tylko proszę dużo jeść! niestety tez chudzielec ze mnie ...Ja mam 4 kg na plusie i moja lekarka mówi że to malutko, tyle że ja to jestem chudzielec straszny. Z synem miałam już z 8 na plusie.
reklama
Ja mam wagę jak na początku ciąży. 59 kg przy 168 cm wzrostu. Na początku poszło 2 kg na plus, na ostatniej wizycie waga znów jak na początku ciąży. Brzuch mam spory (druga ciąża), aczkolwiek ręce, nogi chude. Lekarz nic nie mówił o nieprawidłowośc wagi. Mała ma 280 g, rozwija się książkowo. Z synkiem zaczynałam z wagi 48 kg, przytyłam 16 kg w ciągu całej ciąży. O ile wyniki macie dobre i maleństwo rozwija się prawidłowo nie sugerujcie się wagą. To kwestia indywidualna.