Natalia9898
Fanka BB :)
Dziewczyny wczoraj czułam takie bąbelki w dole brzucha nawet tak jakby pod brzuchem które szły do góry nawet do pępka nie doszły myślicie że to mogą być ruchu ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja takie bąbelki czułam równo w 13 tygodniu. Ale to chyba za wcześnie było na ruchy. Potem w równo 17 tygodniu. Ale na 100% nie byłam pewna czy to dzidziuś. Kilka dni była cisza i w 18 tygodniu już czuję podskakujący brzuch, więc jestem pewna.Dziewczyny wczoraj czułam takie bąbelki w dole brzucha nawet tak jakby pod brzuchem które szły do góry nawet do pępka nie doszły myślicie że to mogą być ruchu ?
Ja dzis 19+0 według okresu według usg tydzień do przodu. Płeć znam, ale ruchów niestety jeszcze nie czuję tzn może zdążyło mi sie 2 razy poczuć cos mocniejszego.A ja jestem w 20+1 i dalej praktycznie nic nie czuję. Mam detektor tętna płodu i tętno znajduje bez problemu.
Jest ktoś już w połowie i również nie czuje ruchów? Wczoraj byłam u lekarza i dziecko tak się ułożyło że dalej nie wiem jaka jest płeć.
ja jestem dzisiaj 19+2 i te bąbelki ale nie jestem pewna czy to dziecko , łożysko mam na przedniej ścianieA ja jestem w 20+1 i dalej praktycznie nic nie czuję. Mam detektor tętna płodu i tętno znajduje bez problemu.
Jest ktoś już w połowie i również nie czuje ruchów? Wczoraj byłam u lekarza i dziecko tak się ułożyło że dalej nie wiem jaka jest płeć.
Ja zachodząc w ciążę miałam sporą nadwagę 84 kg i wykryto u mnie cukrzycę i w związku z tym mam dietę. Schudłam do 78 kg i teraz zaczełam przybierać na wadze i ważę niecałe 81 kg.Ja dzis 19+0 według okresu według usg tydzień do przodu. Płeć znam, ale ruchów niestety jeszcze nie czuję tzn może zdążyło mi sie 2 razy poczuć cos mocniejszego.
Od 14 tygodnia miałam uczucie, że czuję cały czas łaskotanie, bulgotanie w 17 tygodniu ustało to całkowicie można powiedzieć, że nie czuję nic
Ginekolog powiedziała ze powinnam czuć na przełomie 18-20-24
Nadal czekam
Na początku lipca mam połówkowe będę wtedy 20+6 mam nadzieję że bobas rośnie bo ja chudne i zaczynam sie juz stresować. Czy jest tu jakas mama która jeszcze nie przytyła ani kg a nawet spadła z wagi?
Myślę że też miałam coś podobnego że właśnie wcześniej coś czułam więcej a teraz nic. Choć właśnie sobie leżę spokojnie i jakby coś jednak się w tym brzuchu ruszałoJa dzis 19+0 według okresu według usg tydzień do przodu. Płeć znam, ale ruchów niestety jeszcze nie czuję tzn może zdążyło mi sie 2 razy poczuć cos mocniejszego.
Od 14 tygodnia miałam uczucie, że czuję cały czas łaskotanie, bulgotanie w 17 tygodniu ustało to całkowicie można powiedzieć, że nie czuję nic
Ginekolog powiedziała ze powinnam czuć na przełomie 18-20-24
Nadal czekam
Na początku lipca mam połówkowe będę wtedy 20+6 mam nadzieję że bobas rośnie bo ja chudne i zaczynam sie juz stresować. Czy jest tu jakas mama która jeszcze nie przytyła ani kg a nawet spadła z wagi?
Coś mi lekarz wspominał że chyba też mam łożysko na przedniej ścianie. I powiem że to co wyraźnie czuje to taki ból w okolicy pachwinja jestem dzisiaj 19+2 i te bąbelki ale nie jestem pewna czy to dziecko , łożysko mam na przedniej ścianie
Ja ważyłam 82 kg teraz ważę 76-77kgJa zachodząc w ciążę miałam sporą nadwagę 84 kg i wykryto u mnie cukrzycę i w związku z tym mam dietę. Schudłam do 78 kg i teraz zaczełam przybierać na wadze i ważę niecałe 81 kg.