reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny, czy tu cały dzień jest pusto czy mi coś się zawiesiło i nie pokazuje nowych komentarzy? 🙃

Jest ładna pogoda więc pewnie dziewczyny na spacerkach. Ja też byłam, choć rzadko się wybieram na dłuższe spacery.

Oki :) Rano wyskoczyło mi do akceptacji jakieś powiadomienie tu na forum i myślałam, że może mnie zablokowało :)
No tak, pogoda piękna, dużo ludzi spaceruje... ja dalej z pozycji łóżka niebo oglądam 🙈 ciekawe ile jeszcze to będzie trwało...

Oki :) Rano wyskoczyło mi do akceptacji jakieś powiadomienie tu na forum i myślałam, że może mnie zablokowało :)
No tak, pogoda piękna, dużo ludzi spaceruje... ja dalej z pozycji łóżka niebo oglądam 🙈 ciekawe ile jeszcze to będzie trwało...
Przybij piątkę.U mnie już było tak fajnie ,chodziłam na spacery ,nawet pojechałam autem na zakupy, aż do przed wczoraj. Te mdłości i wymioty mnie wykończą ,znowu leżę plackiem ,znowu budzę się w nocy. Dzisiaj rano dopadła mnie deprecha , siedziałam i ryczalalam kiedy to się skończy. Wchodzę teraz w fazę strachu że jak tak dalej będzie to z dzidziusiami może być coś nie tak bo znowu prawie nic nie jem 😔😔 od wtorku zaczyna się 11tc więc jeszcze dużo przede mną. Często tu siedzę i czytam wasze komentarze ale po prostu nie mam siły by wam odpisać . Ciesze się bardzo u was wszystko dobrze ❤️❤️ ja narazie biorę tylko witaminy pregna plus i acard 150 na noc. Euthyrox mam narazie odstawiony bo bardzo źle się po nim czułam i bardzo mi spadło TSH. Czekamy na kolejne wyniki.Jestem pod opieką kardiologa bo mam problemy z ciśnieniem i po 15 zakładamy holter . Dostałam wytyczne co robić przy jakim ciśnieniu więc jestem spokojniejsza pod tym kątem. Ostatnio na gardło dostałam Tantum Verde a w zeszłym tygodniu jak dopadły mnie zatoki przez alergię to dostałam zyrtec , *spam* katar , płukanie woda morska i inhalacje. Sorki że wam tu książkę napisałam ale nie chciało mi się każdej odpisywać 😔 wybaczcie 🥰🥰

reklama
Do góry