blondynka11
Fanka BB :)
A no właśnie ciekawe czy da sie coś zrobić żeby kto inny był [emoji51]jej chyba już tu nie ma, poszła na jakiś zamknięty wątek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no właśnie ciekawe czy da sie coś zrobić żeby kto inny był [emoji51]jej chyba już tu nie ma, poszła na jakiś zamknięty wątek.
Myślę, że tylko pierwotny moderator może dodać do tej funkcji kogoś innego...A no właśnie ciekawe czy da sie coś zrobić żeby kto inny był [emoji51]
W sumie to nie potrzeba do tego moderatoraSiemka kobietki [emoji16] A może moderator tego postu zrobiłaby listę w pierwszym poście która na kiedy ma termin? Co wy na to? [emoji16]
Cieszyć się. Łożysko przejmuje pracę i zaczynamy się czuć dobrze. Ja mam teraz równe 13 tygodni i też czuje się dużo lepiej.Ja dzis 14+1 z om, w poniedziałek mam wizytę, więc okaże się jak wygląda termin z usg.
Cycki przestały już boleć jakiś tydzień temu, No i ustąpiły mdłości... trzeci dzień nareszcie czuje się w miarę dobrze. Nie wiem tylko czy się tym martwić czy cieszyć
Tylko jak ja to spiszę to później to gdzies zniknie i raczej nie bede tego mogła przypiąć na samą górę [emoji51]W sumie to nie potrzeba do tego moderatora [emoji16]
Wystarczy że któraś znajdzie chwilę czasu i to spisze
Ja z om powinnam mieć 15+4 a z usg mam 11+4 także różnica u mnie ogromna [emoji51][emoji1787]Ja dzis 14+1 z om, w poniedziałek mam wizytę, więc okaże się jak wygląda termin z usg.
Cycki przestały już boleć jakiś tydzień temu, No i ustąpiły mdłości... trzeci dzień nareszcie czuje się w miarę dobrze. Nie wiem tylko czy się tym martwić czy cieszyć[emoji85]
Ja krwawilam tylko 2 dni, ale takie mega krwotoki, potem kilka dni plamienie. I o ciazy dowiedzialam się na dodatkowej kontroli po poronieniu. Także super, że tak szybko nam się udałoNie nie miałam. Krwawiłam/plamilam ok 3 tyg. Wydaje mi się ze wiem kiedy było dokładnie poronienie czyli od tego momentu powinno się liczyć jak u ciebie ale wychodzi ze tydzień wcześniej. Ale wynika ze owulacje miałam jak mi jeszcze beta nie zeszła. A potem zaraz zaczęła rosnąć )))
Zaglądam czasem.Jesteś tu jeszcze? Może można kogoś innego zrobić moderatorem?
Może się przyda tania i ponoć dobra.Ja jak dostałam od razu na początku skierowanie na krzywą, to bardzo dużo czytałam o diecie przy cukrzycy ciążowej. Ważne jest, żeby jeść węglowodany, ale te dobre - czyli pieczywo razowe, makarony razowe, ryż brązowy, kasze - ale te grube, czyli np. pęczak, czy jęczmienna. Dużo ziaren, otrębów, itd. Mi krzywa wyszła dobrze, ale sama coraz częściej zastanawiam się, czy nie przejść na taką dietę cukrzycową - bo osoby bez też mogą ją stosować, bo jest po prostu zdrowa.
Któraś z dziewczyn na tym forum na 100% pisała, że ma cukrzycę ciążową. Może mogłaby wrzucić jakiś przykładowy jadłospis na jeden dzień? Ja mam największy problem z wymyślaniem posiłków, żeby były zdrowe i żebym miała na nie ochotę