reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Mam takie same odczucia jak Ty :) ale tok toka oglądam czasami w nocy jak nie mogę spać, żeby nie myśleć za bardzo. Jak tam samopoczucie lepiej troche? Ja dzisiaj w biegu dopiero wróciłam do domu więc zdecydowanie jak nie ma sie czasu na glupie rozmyslenia jest lepiej. Ale teraz wieczór w domu i macanie co chwile po cyckach mnie czeka 😑 Boże daj juz ten 2 trymestr 🙏 jak będzie czuć ruchy dziecka będzie już łatwiej podobno

Kurde no właśnie przeszło wszystko jak ręka odjął i martwię się czy jest wporzadku, że te dolegliwości tak minęły... Myślałam nad jakimś usg ale nie chce robic za często.. Za 11 dni mam prenatalne..

reklama
Szczepić czy nie szczepić oto jest pytanie :))) ja jeszcze pozbieram opinie lekarzy ale skłaniam się do szczepienia. Tylko gdzieś po połówkowym chyba.

dziś miałam drugie prenatalne takie prywatne i wszystko idealnie. Po poniedziałkowym krwotoku ani śladu i wszystko pieknie. Dzidziuś się ustawiał dobrze :)

czekam na wyniki nifty ale padły nawet podejrzenia co do płci :)

Załączniki

• 7C3DCAB1-1AB1-4101-8F8A-EC47BA1F2353.jpeg
    7C3DCAB1-1AB1-4101-8F8A-EC47BA1F2353.jpeg
    3 MB · Wyświetleń: 99
Szczepić czy nie szczepić oto jest pytanie :))) ja jeszcze pozbieram opinie lekarzy ale skłaniam się do szczepienia. Tylko gdzieś po połówkowym chyba.

dziś miałam drugie prenatalne takie prywatne i wszystko idealnie. Po poniedziałkowym krwotoku ani śladu i wszystko pieknie. Dzidziuś się ustawiał dobrze :)

czekam na wyniki nifty ale padły nawet podejrzenia co do płci :)

No widzisz 💗 niema tego złego co by na dobre nie wyszło. Dzidziuś piękny! Jakie miałaś odstępy między tymi dwoma prenatalnymi i co tam się pokazało 👶🏼

reklama
Do góry