MiśZielinka
Fanka BB :)
Taaak. Dzisiaj strasznie bylo. Te zmiany pogody źle działają na moje samopoczucie. Większe mdłości i ból głowy..A czy też was pobolewa głowa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaak. Dzisiaj strasznie bylo. Te zmiany pogody źle działają na moje samopoczucie. Większe mdłości i ból głowy..A czy też was pobolewa głowa?
Mnie ciągle boli pije jedna kawę dziennie rano, ale od jutro koniec z tym i idę do apteki po magnez.Tak do tego chyba mam za mało magnezu czuje na oku takie drgania :/ suplemetuje któraś z Was magnez ?
To jest oznaka braku magnezu. Koniecznie bierz oczywiście skonsultuj z lekarzem ale to prawie taki standard jak kwas foliowy. Mimo brania miałam tez takie drgania. Dwie tabletki magnezu i przeszło dość szybko. Bez magnezu od razu mam skurcze w nogach. Spytaj lekarza czy tez nie powinnaś braćTak do tego chyba mam za mało magnezu czuje na oku takie drgania :/ suplemetuje któraś z Was magnez ?
Ja mam tak samo, dziś wstałam o godzinie 4:20 i już bylam wyspana, a chodzę spać ok 22Jak śpicie w nocy?
Ja się codziennie budze ok. 3-4 nad ranem i juz za cholere nie mogę zasnąć.
A zawsze byłam takim śpiochem
Ja wstaje co 3 godziny do łazienki, do dupy taki sen. Lekarz mi powiedział, że to przez progesteron i że przejdzie to dopiero po połogu...Jak śpicie w nocy?
Ja się codziennie budze ok. 3-4 nad ranem i juz za cholere nie mogę zasnąć.
A zawsze byłam takim śpiochem
Te wszystkie suplementy mają bardzo podobny skład. Chodzi gównie o ten kwas foliowy, jak porownywalam, to wszedzie jest ta sama dawka, a reszta to dodatki. Ja biore teraz Femibion, bo tam tabletki są podpisane dniami tygodnia i mam pewność, że nie zapomniałam heheJa też budzę się w nocy. Dzisiaj się obudziłam o 3/4 i nie mogłam zasnąć. Słabo śpię.
Mam pytanie : brałam do tej pory mama dha premium plus ale weszłam w etap gdzie nie mogę połknąć tych tabletek. Zmieniłam więc na pregna plus.. Myślicie, że to jco że zmieniłam? Niby skład ok.. Zapomniałam tego skonsultować z lekarzem.. Na następną wizytę chyba sobie naszykuje kartkę z pytaniami.