reklama
Malinki123
Zaciekawiona BB
Na mnie miętowe cukierki ale zozole też są mega a w szczególności jak się rozgryzie i ten kwaśny proszek wyleci cieszę że wy też znalazłyście sposób który pomagaJa słyszałam ze cukierki zozole tez pomagają
Juana19
Fanka BB :)
Zaczęłam tydzień od wizyty na izbie przyjęć. Zaczęłam spokojnie prace i przy pierwszym podniesieniu się na nogi duży krwotok ze skrzepami. Masakra. Najdłuższe dwie godziny dopóki nie dowiedziałam się ze z małym wszystko ok. Byłam na 100% przekonana ze po wszystkim bo to nie była jedynie krew.
Łożysko mi się formuje na szyjce i to może być przyczyna krwawienia. Mam się oszczędzać i polegiwać ale mogę kontynuować prace jeśli tylko mogę czasem się w ciągu dnia położyć.
Uff....masakra serio. W środę i czwartek mam kolejne usg wiec będę podglądać czy faktycznie wszystko idzie dalej dobrze.
Łożysko mi się formuje na szyjce i to może być przyczyna krwawienia. Mam się oszczędzać i polegiwać ale mogę kontynuować prace jeśli tylko mogę czasem się w ciągu dnia położyć.
Uff....masakra serio. W środę i czwartek mam kolejne usg wiec będę podglądać czy faktycznie wszystko idzie dalej dobrze.
Emilcia88
O kurcze faktycznie świetny poniedziałek.. najważniejsze że z dzidzia wszystko dobrze. A który to tydzień ?Zaczęłam tydzień od wizyty na izbie przyjęć. Zaczęłam spokojnie prace i przy pierwszym podniesieniu się na nogi duży krwotok ze skrzepami. Masakra. Najdłuższe dwie godziny dopóki nie dowiedziałam się ze z małym wszystko ok. Byłam na 100% przekonana ze po wszystkim bo to nie była jedynie krew.
Ja.mama
No to miałaś dużo emocji na początek tygodnia...Zaczęłam tydzień od wizyty na izbie przyjęć. Zaczęłam spokojnie prace i przy pierwszym podniesieniu się na nogi duży krwotok ze skrzepami. Masakra. Najdłuższe dwie godziny dopóki nie dowiedziałam się ze z małym wszystko ok. Byłam na 100% przekonana ze po wszystkim bo to nie była jedynie krew.
najważniejsze, że z dzidziusiem wszystko w porządku.
Oszczędzaj się i dużo odpoczywaj
Juana19
Skończony 12sty. Z usg 12+6O kurcze faktycznie świetny poniedziałek.. najważniejsze że z dzidzia wszystko dobrze. A który to tydzień ?
MiśZielinka
Dokładnie, ja też mam termin w 12t4d. Ale to już pani w rejestracji mi wyznaczyła taki termin, bo sama też bym pewnie nie wiedziała. Ona pytała o datę ostatniej miesiączki i wtedy mi ustaliła termin.
Łooo współczuję.. A nie zastanawiałaś się jednak nad zwolnieniem? Czy praca to nie jest dodatkowy stres jednak żeby przy takich dolegliwościach pracować?Skończony 12sty. Z usg 12+6
MiśZielinka
Ja idę na prenatalne 11+6 bo 12+6 będę miała wizytę u lekarza, którego chce wziąć na prowadzącego.. A jak się czujecie przy takich zmianach pogody? U mnie raz deszcz raz słońce i ciężko to przechodzę jeśli chodzi o ból głowy np
Natalia9898
cb niby tak ale z drugiej strony nawet jeżeli coś nie tak to i tak nic z tym nie zrobię , a ten lekarz jest naprawdę bardzo polecamy to chyba wie co robi zobaczymy może jeszcze się zapiszeTo podziwiam bo ja jednak wolę mieć ten komplet badań zwłaszcza, że prenatalne są jednymi z ważniejszych badań w ciąży..
reklama
Natalia9898
mam 23 lataTylko ja już mam w tym roku 34 lata, więc za rok miałabym darmowe. I lepiej zrobić. A ile masz lat? Ja w pierwszej ciąży (27 lat jak urodziłam) robiłam tylko usg prenatalne.