reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Mój to sam pyta czy będzie mógł wejść. Jak pozwolą to niech się cieszy [emoji6] bo to w sumie będzie jedyna okazja. Mój gin nie wpuszcza teraz.
To mamy podobnie tez jestem inna, ja nawet nie rzucam takiego pomysłu i nie wiem czy by chciał iść ale wiem ze ja nie i to mi wystarczy [emoji846] Nagram mu pewnie jakiś filmik ktoregos razu z usg jak juz fajnie będzie widać dzidziucha albo bicie serducha. Nie wyobrażam sobie ciągać go na badania niby po co i czemu miałoby to służyć [emoji2368]

Nie. Kiedyś mówiła coś o jakości segregatorów czy jak ktoś miał jakościowo gorszy to ma dać znać. Ja jej napisałam że nie wiem czy to jest jakościowo gorszy ale moja okładka segregatora była pofaldowana i ona powiedziała że wyśle nowy i wysłała nowy segregator. Ja kupiłam ten pediatryczny jak on wszedł do sprzedaży jeszcze wtedy dostałam okładkę na książeczkę zdrowia.
serio ale jak? W ramach jakiejś promocji do paczki dorzuciła?

Ja przy porodzie to raczej niekoniecznie. Za to po porodzie bym chciała. Bo lubię się nad sobą rozczulać [emoji1787]
Ja mam tak samo niespecjalnie mi zależy. Fajnie jak będzie, nie będzie to trudno [emoji85] [emoji28]
Ja to nawet nie wiem czy bym go chciała przy porodzie [emoji23] wiem jaka jestem, jak będzie bardzo bolało to jeszcze go pogryzę albo opierdole za nic [emoji85] nie chce, żeby mu było przykro ( potem przeżywam to długo jak mu coś dogryzę za mocno) albo, żeby mi mdlał za plecami ;)

kochana daj znać jak sytuacja 🤞
Niestety akcji serca nie ma... W między czasie dostałam wyniki bety 95 428.... Zarodek ma 0.58cm co wg lekarza wskazuje na ciążę młodszą niż z OM (z OM 7+3) z usg 6+4...cień szansy jest ale mały, mam czekać czy pojawi się krwawienie przez święta... We wtorek mam powtórzyć betę itd, Środa wizyta usg, i kolejne decyzje...:(

Myślałam o tobie cake południe i sledziłan wątek. Miałam nadzieję na Tą drugą opcję że coś zaslonilo akcję serca. Ale wiesz widać że istnieje jeszcze nadzieja. Ze ona jest młodsza. Ja też mam 1 tydzień młodsza ciążę.
Może i u Ciebie tak jest. Trzymam kciuki
Niestety akcji serca nie ma... W między czasie dostałam wyniki bety 95 428.... Zarodek ma 0.58cm co wg lekarza wskazuje na ciążę młodszą niż z OM (z OM 7+3) z usg 6+4...cień szansy jest ale mały, mam czekać czy pojawi się krwawienie przez święta... We wtorek mam powtórzyć betę itd, Środa wizyta usg, i kolejne decyzje...:(

który wzór ? ;) ja byłam zdecydowana na retro, ale jak dziewczyny pokazały pastel to chyba jednak go wezmę, jest śliczny :D

A widziałyście te śliczne ramki na zdjęcie USG ? 😍 Zamawiam ;) mają magnes i można je przykleić do lodówki :D
Ja wzięłam ten z niebieska ramka z napisem jestem w ciąży 😍lubię taki minimalizm, 😍 wszystkie są zresztą piękne 😍jej nie przeglądałam kurcze też zakupie taka ramkę 😁

reklama
Nie wiem co mam Ci napisać. 🥺 Znam ten ból. Jeśli lekarze daja nadzieję to trzeba wierzyć. Trzymaj się cieplutko 😘

Do góry