reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

W końcu udało mi się dodać moją sunie 😁😇 niech Was pozory nie zmylą bo to ciepła klucha i wszystkich kocha 😁😍na ulicy każdy musi zostać przywitany przez nią🤣
Ja mam dwa, jeden tez taki przytulas, ale drugi ( rottweiler ) póki co nie jest fanem dzieci. Narazie się tym nie przejmuje 🥰 słodki piesio 🖤

reklama
Dziewczyny tez po numerze 2 w WC boli was trochę brzuch ? Mialam już tak zanim zaszlam w ciąże, jakby jelita bolały od tego że są puste, jak pełne źle jak puste też źle [emoji2356]
Dodatkowo głowa mnie rozbolała, to bedzie ciezki dzien, a mam trochę roboty dziś [emoji19]
Mnie trochę boli w trakcie, ale poza tym nic...

Ja się witam 6+4 :) za równo tydzień mam w końcu wizytę. Oszlaje do tego czasu 😆 też mi cmi w głowie. Niby jestem głodna ale jak otwieram lodówkę to muszę ją od razu zamknąć 😂 puki co kawka wchodzi bez problemu. Od wczoraj wieczora nie biore No - spy i jakoś nie ma żadnej różnicy. Ale mam dziś teleporade z ginem to dopytam co do i jak. Jedynie to dziś strasznie czuje lewy jajnik. Nie wiem czy to od tego wczorajszego kichnięcia czy się tam ładnie wszystko rozciąga. Cycki bolą ciągle tak samo mocno 😪 zmęczona i śpiąca non stop, jedynie te nudności i mdłości są jakieś dziwne. Raz są, raz nie.
Ja tez mam za tydzień, najgorzej mam z piersiami...gdy chodzę w staniku to jeszcze jestem w stanie przeżyć, jeśli nie podnoszę rak, ale gdy tylko ściągnę stanik to mogę jedynie leżeć 🤬🤬🤬

Ja tez mam za tydzień, najgorzej mam z piersiami...gdy chodzę w staniku to jeszcze jestem w stanie przeżyć, jeśli nie podnoszę rak, ale gdy tylko ściągnę stanik to mogę jedynie leżeć 🤬🤬🤬
Ja tylko rano jak się obudzę, to mam wrażenie że mi ktoś do nich kamieni powkladal, a potem już lajt 😃

To ja mam odwrotnie. Niby mnie nie bola, ale jak zdejme stanik to taka ulga. Nie czuje zeby byl za maly ani nic, ale jednak lepiej bez.
A tak serio to po roku pracy z domu to widze ze moje obnizyly loty i oblalabym test olowka ;)

Ja chodzę ciągle w zwykłym sportowym bo nie daje rady w normalnym :( przy rozmiarze 85 E jest porażka jak bardzo bolą 😪 bo też swoje ważą :/

reklama
Do góry