reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
To ja mam odwrotnie. Niby mnie nie bola, ale jak zdejme stanik to taka ulga. Nie czuje zeby byl za maly ani nic, ale jednak lepiej bez.
A tak serio to po roku pracy z domu to widze ze moje obnizyly loty i oblalabym test olowka ;)
Moje chyba są trochę większe, ale to minimalnie, bardzo się cieszę !

Ja dziś byłam pomóc takiej starszej Pani, kurcze mam wyrzuty sumienia ze Robię to na raty plus tż się wkurza że mam leżeć a nie szaleć ale ona nie ma na kogo liczyć za bardzo:( a wiem że to juz pewnie ostatni raz, bo później już całkiem sie będę bała, muszę znaleźć jej kogoś na zastępstwo

Krwiak niby sie zmiejszył, ale dziś mam mega kryzys, mdli mnie od rana, głowa boli, boli brzuch (kłuje podbrzusze, raz lewa raz prawa) rano bylo brudzenie i oczywiście świrowanie się zaczęło.
Totalny spadek formy, śluzu mam mnóstwo ciągle się boje ze pojde do wc a znowu bedzie krew. Wzięłam espumisan, rozważam nospę... :/ dla własnego spokoju, ale martwię sie tym napięciem mięśni ze bede miec wyrzuty sumienia jak cos bedzie nie tak. Z drugiej strony lekarz mówił ze macica sie powieksza ale to moja pierwsza ciaza tak długo utrzymana i w sumie nie wiem jak boli/odczuwa się powiekszającą macicę [emoji55]
Kurde zazdroszcze Ci tego kocyka i kanapy ja sobie poleze dopiero w niedziele troche :) jeszcze dwa dni pracy a w sobote musze u dziadków posprzątać ,to juz takie porzadki przed swietami.. okna pomyć szafki kuchenne w srodku .. znowu się narobię [emoji23][emoji1787]

Ja się witam 6+4 :) za równo tydzień mam w końcu wizytę. Oszlaje do tego czasu 😆 też mi cmi w głowie. Niby jestem głodna ale jak otwieram lodówkę to muszę ją od razu zamknąć 😂 puki co kawka wchodzi bez problemu. Od wczoraj wieczora nie biore No - spy i jakoś nie ma żadnej różnicy. Ale mam dziś teleporade z ginem to dopytam co do i jak. Jedynie to dziś strasznie czuje lewy jajnik. Nie wiem czy to od tego wczorajszego kichnięcia czy się tam ładnie wszystko rozciąga. Cycki bolą ciągle tak samo mocno 😪 zmęczona i śpiąca non stop, jedynie te nudności i mdłości są jakieś dziwne. Raz są, raz nie.
Mam tak samo. Czuje głód, ale jak pomyśle o jedzeniu to wracają mdłości i tak w kółko. Do tego doszła bezsenność. Co dziennie jak w zegarku budze się o 2 w nocy na siku i pozniej nie moge zasnąc z powrotem.

Przedstawiam Wam moje stanowisko pracy: BB na duzym, praca na malym i butelka #2 z ktorej pociagam. 💪🏻

Załączniki

• IMG_2414.jpg
    IMG_2414.jpg
    149,1 KB · Wyświetleń: 68
Hej dziewczyny. Widzę że każda pokazuje swojego pupilka w domu to i ja wam przedstawiam moja sunie kochana. Owczarek szkocki collie wabi się Shila(Szila). Mam nadzieję że jak urodzę polubią się z maleństwem ❤️ U mnie dzisiaj piękna pogoda 🙂 robię mężowi obiad i czekam aż wróci z pracy. Mdłości nie ustępują ale dzisiaj wzięłam się trochę za siebie bo wyglądałam na prawdę jak zombie 🤣🤣

Załączniki

• IMG_20210325_113406.jpg
    IMG_20210325_113406.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry