reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Ja na nim również byłam bodajże od 2016. Znasz Berthe? Spark? Kiedy dołączyłaś ? Może my nawet się znamy stamtąd:)
No jasne ze je kojarzę! :) Ale kompletnie nie pamietam co sie z nimi dalej stalo.. nasze drogie na bb wiecej sie nie skrzyzowaly. :) Zostala nas garstka, która utrzymuje kontakt do dzis. No ja tam trafilam w sierpniu 2017 dopiero ale dziewczyny z watku kojarzę.

reklama
2 jajowe 😊zdjęcia mam ale w samochodzie wiec nie tym razem 😊ale! 31.03 będą już niwe fotki😊dzieciaczki maja 11 i 12 mm na wczoraj 😊pięknie biją im serducha😊tylko ja się coraz gorzej czuje 😂jak mdłości ciut odpuściły to brzuch nie daje za wygrana, No i tak w kółko 😒
Gratuluję 😉

Czy to Twoja pierwsza ciąza? W którym jesteś tygodniu?

Słyszałam, że przy bliźniakach mdłości sa dużo bardziej uciążliwe.

Hej,

czy macie takie skoki energii ? Rano czuje się Ok, później oczy mi się zamykają, popołudniu mam małe przebudzenie i wieczorem jestem już znowu bez energii, nie chce mi się totalnie nic. Leżę i odpoczywam.
Tak, też tak mam🙄 A że trzy latek na stanie to czasami mam ochotę zamknąć się w szafie i iść spać 😂😂

2 jajowe 😊zdjęcia mam ale w samochodzie wiec nie tym razem 😊ale! 31.03 będą już niwe fotki😊dzieciaczki maja 11 i 12 mm na wczoraj 😊pięknie biją im serducha😊tylko ja się coraz gorzej czuje 😂jak mdłości ciut odpuściły to brzuch nie daje za wygrana, No i tak w kółko 😒
Super , dwójka to nie małe wyzwanie 🥰😃

A ja kończę rosolek. Mężu kolacyjke mi zrobił😍😍😍

Załączniki

• 8cc2b366-5462-4b86-850a-281314f802b4.jpg
    8cc2b366-5462-4b86-850a-281314f802b4.jpg
    101,4 KB · Wyświetleń: 58
  • bc1dc2c4-fe4f-4819-9c4f-24afbef9dbd5.jpg
    bc1dc2c4-fe4f-4819-9c4f-24afbef9dbd5.jpg
    56,5 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry