reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Ja na nim również byłam bodajże od 2016. Znasz Berthe? Spark? Kiedy dołączyłaś ? Może my nawet się znamy stamtąd:)
No jasne ze je kojarzę! :) Ale kompletnie nie pamietam co sie z nimi dalej stalo.. nasze drogie na bb wiecej sie nie skrzyzowaly. :) Zostala nas garstka, która utrzymuje kontakt do dzis. No ja tam trafilam w sierpniu 2017 dopiero ale dziewczyny z watku kojarzę.

reklama
2 jajowe 😊zdjęcia mam ale w samochodzie wiec nie tym razem 😊ale! 31.03 będą już niwe fotki😊dzieciaczki maja 11 i 12 mm na wczoraj 😊pięknie biją im serducha😊tylko ja się coraz gorzej czuje 😂jak mdłości ciut odpuściły to brzuch nie daje za wygrana, No i tak w kółko 😒
Gratuluję 😉

Czy to Twoja pierwsza ciąza? W którym jesteś tygodniu?

Słyszałam, że przy bliźniakach mdłości sa dużo bardziej uciążliwe.

Hej,

czy macie takie skoki energii ? Rano czuje się Ok, później oczy mi się zamykają, popołudniu mam małe przebudzenie i wieczorem jestem już znowu bez energii, nie chce mi się totalnie nic. Leżę i odpoczywam.
Tak, też tak mam🙄 A że trzy latek na stanie to czasami mam ochotę zamknąć się w szafie i iść spać 😂😂

2 jajowe 😊zdjęcia mam ale w samochodzie wiec nie tym razem 😊ale! 31.03 będą już niwe fotki😊dzieciaczki maja 11 i 12 mm na wczoraj 😊pięknie biją im serducha😊tylko ja się coraz gorzej czuje 😂jak mdłości ciut odpuściły to brzuch nie daje za wygrana, No i tak w kółko 😒
Super , dwójka to nie małe wyzwanie 🥰😃

A ja kończę rosolek. Mężu kolacyjke mi zrobił😍😍😍

Załączniki

• 8cc2b366-5462-4b86-850a-281314f802b4.jpg
    8cc2b366-5462-4b86-850a-281314f802b4.jpg
    101,4 KB · Wyświetleń: 68
  • bc1dc2c4-fe4f-4819-9c4f-24afbef9dbd5.jpg
    bc1dc2c4-fe4f-4819-9c4f-24afbef9dbd5.jpg
    56,5 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Do góry