reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

to jest USG, na którym sprawdza się przezierność karkową. Ja mam jeszcze oprócz tego badanie z krwi pappa. 10 lat temu tego z krwi nie miałam. Nie wiem, czy dlatego że nie było, czy dlatego, że byłam młodsza. Teraz mam 37 lat.
A propos prenatalnych tak się zastanawiam czy z racji wieku lub przebytych poronień nie wychodzi z automatu podniesione ryzyko pewnych wad itd pamietam ze wiek to faktycznie jakos generował.

reklama
Właśnie też sie zastanawiam, mam też nadzieję że się załapie na darmowe z Uni na Śląsku :D
A propos prenatalnych tak się zastanawiam czy z racji wieku lub przebytych poronień nie wychodzi z automatu podniesione ryzyko pewnych wad itd pamietam ze wiek to faktycznie jakos generował.

Problem w tym ze nie mam jeszcze swojego lekarza. wczesniej mialam przykre wspomnienia z ginekologami i nie mam kogoś konkretnego.. A z racji ciąży wizytę mialam miec dopiero za 2 tyg bo wtedy byłoby cos wiadomo dopiero...i mieliśmy z partnerem wybrać jakiegoś prywatnie.
daj znać czy wszystko ok

Dziewczynki dawno mnie nie było ale odpoczywam siedzę w domu wczoraj byłam na wizycie 6 tydzień i 4 dni za dwa tygodnie wizyta mam nadzieje ze usłyszę serduszko bo usg wykazuje jak jeszcze by był 5 tydz i 2 dni... jak narazie wszystko w porządku, mam bóle piersi młodości jak narazie myśle pozytywnie, lekarz tez się cieszył ze jestem w ciąży

reklama
Do góry