reklama
Ja na nim również byłam bodajże od 2016. Znasz Berthe? Spark? Kiedy dołączyłaś ? Może my nawet się znamy stamtąd
rossig
Fanka BB :)
He to jest standardowy pakietDobrze ze zapytałam, bo już chciałam opierdzielic co ona mi tu daje xD
Dostałaś z nfz czy prywatnie? I jak prywatnie to dużo płaciłaś?
Hiv można się zarazić przez ślinę, albo w jakimś punkcie medycznym więc muszą to sprawdzić
Nic nie płaciłam bo mam pakiet z pracy w Luxmedzie i tam mam wszystkie badania za darmo
Ale parę stów na pewno wyjdzie. Może z 5-6
Jak sprawdzałam w styczniu Hbs i HCV to tylko te dwa badania wyszły 150 zł. Bo mi kazali je zrobić do szpitala.
Martaem1983
2 jajowe zdjęcia mam ale w samochodzie wiec nie tym razem ale! 31.03 będą już niwe fotkidzieciaczki maja 11 i 12 mm na wczoraj pięknie biją im serduchatylko ja się coraz gorzej czuje jak mdłości ciut odpuściły to brzuch nie daje za wygrana, No i tak w kółkoU mnie 5+2 był tylko maciupeńki pęcherzyk ciążowy GS 3 mm. Także u Ciebie jest super jak na ten etap
Hej, witamy. Ale super
Jednojajowe czy dwu? Opowiedz nam coś więcej. Masz zdjęcia?
Spoko. Rozumiem.
To zbierz tylko listę i wyślij do @Ces my to ogarniemy dalej.
MamaPoRazTrzeci
Aktywna w BB
to jest USG, na którym sprawdza się przezierność karkową. Ja mam jeszcze oprócz tego badanie z krwi pappa. 10 lat temu tego z krwi nie miałam. Nie wiem, czy dlatego że nie było, czy dlatego, że byłam młodsza. Teraz mam 37 lat.Ja jeszcze nie mam, w poniedziałek idę dopiero na pierwsze usg ale dobrze, że przypominasz w których tygodniach trzeba je wykonać to są badania w krwi prawda? bo ja jeszcze nie doinformowana jestem w tej kwestii..
Martaem1983
Ja na samym początku tak miałam , od 15 byłam jak niwonarodzonaHej,
czy macie takie skoki energii ? Rano czuje się Ok, później oczy mi się zamykają, popołudniu mam małe przebudzenie i wieczorem jestem już znowu bez energii, nie chce mi się totalnie nic. Leżę i odpoczywam.
Krakowianka89
Nie odczułam żeby mnie namawiała, raczej przestawiła mi po kolei jak to wygląda z prenatalnym, jaki % które mniej ktore bardziej dokladne i jakie mamy opcje )Słyszałam, że lekarze mają prowizje z zapisów. I jeśli lekarka już teraz Ci o tym wspomina i mówiła, że można u niej zrobić? To ja bym wtedy była ostrożna i chyba bym nie słuchała jej zaleceń. No chyba, że jej ufasz
reklama
Ruda1993
Jezu ja dzisiaj tez, na zmianę słodkie ze słonym, aż brzuch mnie boliTeż tak mam, większość czasu bez energii ale jak już mam skok to mogłabym góry przenosić wraca mi chyba apetyt, ostatnie 2 tygodnie nie jadłam prawie nic a dziś pochłaniam wszystko co mam pod ręką