reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Ja biorę 3x1 to co 8h, to biorę 6,14 i 22 [emoji2368] mam wszystko na kartce rozpisane [emoji85] 8 zastrzyk, 20 acard, 8 i 20 luteina, suple z jedzeniem i cyclonamine jak sie pojawi krwawienie 3x2 [emoji85]
Uu to widzę wyższa Szkoła jazdy 😲 no tak przy większej ilości leków i dupku 3 razy na dobe to wydaje sie logiczne :) trzymam kciuki żeby wszystko bylo dobrze 💓

reklama
Hej,

Witamy:) Jak dobrze, że napisałaś. Ja też mam właśnie praktycznie zero objawów i codziennie się zadręczam, że coś jest nie tak, jednak na Twoim przykładzie widzę, że to możliwe więc jestem już spokojniejsza :)
później owszem na chwilę dołączył ból piersi (ale lekki)
poszłam na wizyte w 8 tygodniu, lekarz pyta o objawy, to mówię że nawet piersi przestały boleć, i zero jakichlokwiek innych objawów, postraszył, że to może być zły znak, ale oczywiście było w porządku wszystko :)

Nadrobilam 😃 Nie wchodzilam jeden dzień i 20 stron. Fajne to jest że jak wstaje rano to mam co poczytac :)

Ktos pytał o chleb, ja jak się dowiedziałam że mam IO kupiłam maszynę do pieczenia chleba i robię sobie orkiszowe - w sklepie nie jestem w stanie znaleźć takiego z dobrym skladem dla mnie.
U mnie dzisiaj 8+4, od soboty objawy trochę odpuściły, apetyt wrócił i nawet udało mu się wczoraj coś posprzątać ;)

Dziewczyny, a jeśli chodzi o prowadzenie ciąży to prywatnie czy na NFZ? Kilka osób z mojego otoczenia polecalo mi na nfz ze względu kosztów badan i wizyt prywatnie..
My z Partnerem wstępnie stwierdzilismy ze będziemy chodzić prywatnie. A jak u was? Jest tu ktoś kto prowadzi ciążę na NFZ?

Dziewczyny, a jeśli chodzi o prowadzenie ciąży to prywatnie czy na NFZ? Kilka osób z mojego otoczenia polecalo mi na nfz ze względu kosztów badan i wizyt prywatnie..
My z Partnerem wstępnie stwierdzilismy ze będziemy chodzić prywatnie. A jak u was? Jest tu ktoś kto prowadzi ciążę na NFZ?
Ja próbowałam się zapisać na NFZ, to w jednym szpitalu usłyszałam, że ciążę prowadzi położna, a w drugim, że nie ma miejsc do końca lipca. Więc sobie darowałam...

reklama
Do góry