reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

@Fejkaaa i dokładnie tak zrób! ☺ Nie zastanawiaj się, nie mecz sie tylko idź 😊 ja też tak mam że potrzebuję się trochę położyć w ciągu dnia ... senność dobija. W sumie z objawów to też nie mam ani mdłości ani wymiotów ... tylko to zmęczenie senność ból podbrzusza piersi dziwne smaki ... czasami się zastanawiam czy są wystarczające bo też nie zawsze wszystko naraz czuję 🤷‍♀️

reklama
Tak to dokładnie takie same mam czasami. Wczesniej byśmy pewnie nawet nie zwracały na to uwagi, a teraz każde ukłucie to taka lampeczka się zapala, czy aby wszystko ok.. ja właśnie tez wizytę mam za tydzień -pierwsze usg, na razie jestem w kontakcie z lekarzem przez wiadomości w razie pytań :)
Który tydzień ?

Ja pierwszy tydzień l4 miałam 80% później od ginekologa już 100 % wpisał mi l4 ciążowe bo wierzy, że ciąza rozwija się prawidłowo. Takie optymistyczne L4 😁
ja niestety wizyta na 29 dopiero a nie miałam możliwości wcześniejszego umówienia się a wole nie ryzykować bo dużo w pracy dźwigam to odrazu wolałam isc

Moja kolacja - hummus z ogórkiem i jajko sadzone + papryka czerwona i zielona[emoji7]
IMG_20210321_195443.jpeg

@Fejkaaa i dokładnie tak zrób! ☺ Nie zastanawiaj się, nie mecz sie tylko idź 😊 ja też tak mam że potrzebuję się trochę położyć w ciągu dnia ... senność dobija. W sumie z objawów to też nie mam ani mdłości ani wymiotów ... tylko to zmęczenie senność ból podbrzusza piersi dziwne smaki ... czasami się zastanawiam czy są wystarczające bo też nie zawsze wszystko naraz czuję 🤷‍♀️
Wiesz ta chęc polożenia wynika tez z faktu, ze tak dziwnie sciska mnie w tym brzuchu, jakby sie napinał...jak sie klade to momentalnie przechodzi. Poza tym to w covidzie kurcze powinnysmy jednak unikac kontaktow.

reklama
Do góry