napisz mi wiadomosc prywatna? Tym sposobem nikogo nie pomineAmaleta ja piszę się jako pierwsza. Później jak coś mogę zawsze pomoc przy liście posprawdzać dodatkowo czy ktoś nam nie umknął.
reklama
Malinowysok
Fanka BB :)
U mnie podobnie z tym gorącym okresem w pracy... W kwietniu i maju może być bardzo pracowicie, a ja nie mam siły na to co jest teraz.Myślę że nie ma co się męczyć i jeśli któraś z nas potrzebuje l4 trzeba po prostu iść. Ja sama tez sie wybieram iść z tym że jeszcze ten tydzień przechodzę do pracy ( mam dwa dni tylko w pracy bo tak to zdalna) a pozniej idę na urlop bo mam trochę dni zaległych a potem l4 i nie zamierzam wracać a gorący okres sie szykuje w pracy i też zawsze myślałam że będę długo w ciąży pracować ale jednak nie umiem skupić się i wysiedzieć 8h w jednej pozycji :/ szczególnie mając za sobą stratę i dziwne myśli niekiedy. Dziewczyny dla nas odpoczynek i dobre samopoczucie jest najważniejsze
W ogóle dzięki za te słowa! Trudno czasami odpuścić...ale odpoczynek i dobre samopoczucie wskazane.
Nikt w to nie wierzy przez jego wygląd + waga 50 kg ale to prawdziwy wrażliwiecPies płakał, no padłam [emoji23] ja od początku sama robie, Może dojde do wprawy
marlena_lena
Zaciekawiona BB
@Malinowysok oj uwierz mi że też mi ciężko zrezygnować z pracy, szczególnie że zawsze jak był gorący okres to i nadgodziny mi nie przeszkadzały ale trzeba w końcu postawić na inne priorytety, priorytety które dadzą Nam największe szczęście nie ma za co musimy się wspierać, tak jak to pisałyście!
Ankaa92
W sumie nijakO ja mam podobnie, jak sobie radzisz? Wczoraj siedziałam w toalecie chyba z 30 min tak mi się dźwigało i nie mogłam zasnąć przez to. Dzisiaj zjadłam lekka kolację, może to trochę pomoże.
Miałam tak dwa razy że było strasznie ale ubikacją się nie kończyło ale dosłownie czułam się tak jakbym wypiła na eks pół litra wódki. Obłęd. Zauważyłam, że jak na siłę jem kolacje( a muszę coś zjeść bo tabletki) to potem się źle czuje więc staram się nie jesc na siłę a jakoś lekko cokolwiek, żeby tylko było. Dziś z apetytem było tak, że miałam ochotę na wszystko ale jak coś jadłam to od razu mnie mdlilo i zgaga. Tylko po słodkim jest ok
Sama myśl o imbirze działa na mnie okropnie, nie lubie tego smaku, chociaż tak jak któraś dziewczyna pisała smaki i zapachy mi się tak pozmieniały, że nawet córka mi "śmierdzi" ja dzisiaj zaczynam 8tydz wg moich wyliczenKurcze to współczuje a imbir próbowałaś? podobno łagodzi mdłości. U mnie 4/5 tydzień według beta hcg ale według miesiączki to 7 więc juz sama nie wiem, dopiero 29 mam usg, wcześniej lekarz stwierdził,że nie ma sensu, no i badania z krwi w ty, tygodniu. A Ty który tydzień?
To chyba faktycznie miałaś trochę przesunięty cykl
Spoko [emoji846]
@Ces sorki niechcący mi się dodał Twój wpis [emoji2]
Fejkaaa
Mam tak samo, siedze 8 godzin za biurkiem i mysle, analizuje swoja sytuacje. Nie umiem sie na robocie skupic od kiedy wiem, ze jestem w tej ciazy. Poza tym czasem czuje sie np srednio i mialabym ochote polozyc sie na chwile. Wszyscy wokol mi mowia ze bedac po stratach nie powinnam sie zastanawiac nad L4 tylko na nie isc.Myślę że nie ma co się męczyć i jeśli któraś z nas potrzebuje l4 trzeba po prostu iść. Ja sama tez sie wybieram iść z tym że jeszcze ten tydzień przechodzę do pracy ( mam dwa dni tylko w pracy bo tak to zdalna) a pozniej idę na urlop bo mam trochę dni zaległych a potem l4 i nie zamierzam wracać a gorący okres sie szykuje w pracy i też zawsze myślałam że będę długo w ciąży pracować ale jednak nie umiem skupić się i wysiedzieć 8h w jednej pozycji :/ szczególnie mając za sobą stratę i dziwne myśli niekiedy. Dziewczyny dla nas odpoczynek i dobre samopoczucie jest najważniejsze
Agugu123
wypisze ja tak zrobiłam i3 tygodnie odrazu mi wystawil tyle że jest 80% płatne ale lepiej nie ryzykowacDziękuję dziewczyny za dobre słowa i zrozumienie... Muszę posłuchać organizmu i tego, że cała energia teraz idzie na coś ważniejszego.
Wizytę u ginekologa na. 29. Myślicie, że lekarz rodziny wypisze mi zwolnienie jak mu powiem o co chodzi?
reklama
Ruda1993
Czasami ukłucia ale rzadko, raczej taki tępy ból, nie ciagle ale przez cały dzień czuje podbrzusze, często tez boli mnie po lewej stronie.z tym podbrzuszem też tak mam ale upewniałam sie juz lekarza,czy tak powinno być i twierdzi,że tak. Takie bóle i ukłucia też masz ?