reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Czyli nie ma problemu żeby mieć dwie karty ? [emoji2]
Żadnego [emoji846]
Super, mój lekarz oczywiście jest prywatnie , na szczęście przyjmuje w szpitalu więc poród ogarnięty. Głównie bałam się o te koszty badań [emoji2] ale skoro tak to umawiam się też na NFZ [emoji1787]
Ja tez tak zrobiłam [emoji846]
Pięknie ! [emoji173] teraz już tylko do przodu[emoji5]
Już tylko 8 miesięcy i z górki [emoji6][emoji6]
Kurde nie wiem bo on tez jest kierownikiem na oddziale w szpitalu
Mój na NFZ jest ordynatorem w jednym szpitalu a babeczka prywatnie w innym i pewnie będę miała dylemat gdzie rodzić [emoji6]

Wiecie co dziewczyny taka mysl mnie dzis naszla, ze w tej calej pandemii to kobiety w ciazy powinny jednak szybko ograniczyc kontakt z innymi ludzmi. Jesli ktos ma mozliwosc pracy zdalnej to super, ale jesli nie ma takiej mozliwosci to L4 na bardzo wczesnym etapie ciazy chyba nie jest cwaniactwem...co myslicie? Mam taką mega zagwózdke w zwiazku z moja praca, dodatkowo dzis dostalismy maila z przedszkola corki, ze tam rowniez kilkoro dzieciaczkow ma koronawirusa 😔 nie wiem co robic, w pracy nawet jeszcze nic nie powiedzialam.

Tak powyżej 92 rozpoznaje sie już cukrzyce ciążowa 🙁 powinnaś zgłosić się do poradni diabetologicznej i wtedy dostaniesz glukometr do mierzenia i zasady diety... Ja mam stan przedcukrzycowy ale już stosuje te wszystkie zalecenia.
O masakra jestem przerażona... A to może zaszkodzić bubu? w środę mam wizytę u gina i z nerwowo chyba nie wytrzymam. W pierwszej ciąży nic takiego mi nie wyszło, teraz się martwię na maksa.

reklama
Witajcie, postanowiłam do was dołączyć bo pokazały mi się dwie piękne kreski❤ apka obliczyła mi termin na 20.11 . Do ginekologa idę dopiero 31.03 . Bardzo się stresuje bo jestem po poronieniu ( 19.03. Minął równo rok) a jeśli chodzi o mój stan obecny to oprócz wstrzymania miesiączki i 2 pozytywnych testów nie mam żadnych objawów ciąży, czuje się Dobrze. Może to jeszcze za wcześnie ale uraz po poronieniu został. Jestem teraz w 5 tc więc pewnie to za wcześnie, macie objawy w tak wczesnej ciąży?
Cześć, jestem w podobnej sytuacji co Ty, u mnie rok minął 9.03, a w drugiej ciąży miałam termin na 17.03. Ja też się stresuję i wydaje mi się że to nie minie niestety, będziemy cały czas się martwić czy jest wszystko ok 😔

Do góry