Hejka
jestem nowa tutaj. Za sobą mam jedno poronienie w 8 tyg i jedno puste jajo płodowe też w 8 tyg. Później szczęśliwa ciąża i mam 3 letniego synka, w ciąży przeboje były (cukrzyca a później cholestaza ciążowa ale udało się [emoji4])
Chcieliśmy zacząć się starać o Malenstwo w lutym i udało się za pierwszym razem [emoji4]
OM - 8 luty. Wychodzi 5t4d. Termin z apki 14 listopad. Byłam dziś na wizycie, niestety jest za wcześnie, jedynie co lekarz stwierdził to to, że wszystko jest pięknie naszykowane na przyjęcie zarodka(nie bardzo rozumiem ale chyba chodzi o zagnieżdżenie) Kolejna wizyta 1 kwietnia i wtedy będzie wszystko wiadomo ale panicznie się boję
objawy mam chyba wszystkie. Czuję się dużo gorzej niż w poprzedniej ciąży. Nudności, ciagle mnie mdli, zgada, okropny ból piersi, senność i zmęczenie, rozdrażnienie i boli mnie ciągle podbrzusze. Tak jak na okres, raz bardziej raz mniej. Czasami jeden albo drugi jajnik zakłuje.. I to mnie bardzo martwi-lekarza też bo stwierdził, że po moich przejściach ból nie wskazuje na nic dobrego
przepisał polocard, no-spe 3x1 i duphaston 3x1. Oczywiście l4, nie dałabym rady w życiu chodzić do pracy :/ Kwas foliowy biorę.
Tak bardzo się boję, że już sama nie wiem co myśleć.. Może jakaś Dobra Duszyka coś doradzi i podtrzyma na duchu, że jest szansa, że wszystko będzie dobrze?