Caro666
Fanka BB :)
Ojejku gratulacje wspaniała wiadomośćBędę miała bliźniaki dwujajowe. Dwa pęcherzyki 1,5 mm. Serduszka jeszcze nie biją za dwa tygodnie powinnam już usłyszeć serduszka![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojejku gratulacje wspaniała wiadomośćBędę miała bliźniaki dwujajowe. Dwa pęcherzyki 1,5 mm. Serduszka jeszcze nie biją za dwa tygodnie powinnam już usłyszeć serduszka![]()
Żadnego [emoji846]Czyli nie ma problemu żeby mieć dwie karty ? [emoji2]
Ja tez tak zrobiłam [emoji846]Super, mój lekarz oczywiście jest prywatnie , na szczęście przyjmuje w szpitalu więc poród ogarnięty. Głównie bałam się o te koszty badań [emoji2] ale skoro tak to umawiam się też na NFZ [emoji1787]
Już tylko 8 miesięcy i z górki [emoji6][emoji6]Pięknie ! [emoji173] teraz już tylko do przodu[emoji5]
Mój na NFZ jest ordynatorem w jednym szpitalu a babeczka prywatnie w innym i pewnie będę miała dylemat gdzie rodzić [emoji6]Kurde nie wiem bo on tez jest kierownikiem na oddziale w szpitalu
Ej czytam ze wy w wiekszosci albo ze Śląska albo z Uk , zagramanicy. A jest jeszcze jakas z centrum?
o jaaa ale czad cudownieBędę miała bliźniaki dwujajowe. Dwa pęcherzyki 1,5 mm. Serduszka jeszcze nie biją za dwa tygodnie powinnam już usłyszeć serduszka![]()
Będę miała bliźniaki dwujajowe. Dwa pęcherzyki 1,5 mm. Serduszka jeszcze nie biją za dwa tygodnie powinnam już usłyszeć serduszka[emoji16][emoji16]
O masakra jestem przerażona... A to może zaszkodzić bubu? w środę mam wizytę u gina i z nerwowo chyba nie wytrzymam. W pierwszej ciąży nic takiego mi nie wyszło, teraz się martwię na maksa.Tak powyżej 92 rozpoznaje sie już cukrzyce ciążowapowinnaś zgłosić się do poradni diabetologicznej i wtedy dostaniesz glukometr do mierzenia i zasady diety... Ja mam stan przedcukrzycowy ale już stosuje te wszystkie zalecenia.
Cześć, jestem w podobnej sytuacji co Ty, u mnie rok minął 9.03, a w drugiej ciąży miałam termin na 17.03. Ja też się stresuję i wydaje mi się że to nie minie niestety, będziemy cały czas się martwić czy jest wszystko okWitajcie, postanowiłam do was dołączyć bo pokazały mi się dwie piękne kreski❤ apka obliczyła mi termin na 20.11 . Do ginekologa idę dopiero 31.03 . Bardzo się stresuje bo jestem po poronieniu ( 19.03. Minął równo rok) a jeśli chodzi o mój stan obecny to oprócz wstrzymania miesiączki i 2 pozytywnych testów nie mam żadnych objawów ciąży, czuje się Dobrze. Może to jeszcze za wcześnie ale uraz po poronieniu został. Jestem teraz w 5 tc więc pewnie to za wcześnie, macie objawy w tak wczesnej ciąży?