reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Witam się w 4+0🙂pomyliłam dni... @powinnam dostać dzis
.. Dziewczyny ma sens umawiac się w 5+4? Czy czekać jeszcze tydzień?

reklama
Robili Ci usg kochana ?
Ja juz po badaniu zostaję czekac do 17 na wynik.
@Jotka mi lekarz na wizycie od razu mówił że mam iść ale ja powiedziałam że nie mogę tak w pracy iść A oni nic nie wiedzą.
W poniedziałek miałam rozmowę z przełożona i sama mówiła żebym poszła. Więc poszłam i w sumie dobrze ponieważ ledwo żyje.
Jotka ty jesteś ze Śląska dobrze pamiętam?

Dzień dobry w przedpiatkowy czwartek! 😉 Dzisiaj z rana delikatne mdłości, ale na szczęście bez wymiotow. Czy wy w swoich wcześniejszych ciążach zawsze wymiotowalyscie? Czy same mdłości sa normalne? Miłego dnia życzę wszystkim 😉

Kurde ja chodziłam na NFZ do takiej babki która powinna już być na emeryturze ale postanowiłam ze jak zajdę w ciąże to pojde do dobrego prywatnie . I teraz sama nie wiem widze ze wy chodzicie tu i tu ja chyba tak bym nie umiała bo nie wiem jak lekarze by zareagowali a na pewno oby dwoje chcieli hy dać mi l4 wiec musiała bym się przyznać
obie ciąże chodzilam na nfz, też do lekarza który jest już na emeryturze, więc teraz będę szukała nowego ale raczej pozostanę w tej samej przychodni

Ale ty masz początek ciąży A pamiętaj każda z nas ciążę przechodzi inaczej.
Jedne wymiotują dalej niż widzą A inne przejdą ciążę jakby jej w ogóle nie było.
Tu się nie ma co porównywać.
Tak było u mnie ale to nie znaczy że będzie u Ciebie.
Damy radę:)
dokładnie każda ciąża jest inna🙂w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów poza niekończącym się pragnieniem i później jeszcze miałam zachciankę na cytrynę, do wszystkiego ją dodawałam, nawet do frytek🤣w drugiej ciąży... Całodniowe wymioty i pierwszym objawem ciąży było pragnienie, które nawet w nocy mnie budziło...

reklama
Witam się w 4+0🙂pomyliłam dni... @powinnam dostać dzis
.. Dziewczyny ma sens umawiac się w 5+4? Czy czekać jeszcze tydzień?
Ja jestem obecnie 5+2 i czekam z wizytą bo bardziej będzie mnie stresować jak pójdę i zobaczę tylko pęcherzyk, niż samo czekanie na wizytę 😉 no ale to ja, a do tego na tą chwilę nic się nie dzieje, wszystko w normach, więc czekam 😉

Do góry