reklama
Robili Ci usg kochana ?
W poniedziałek miałam rozmowę z przełożona i sama mówiła żebym poszła. Więc poszłam i w sumie dobrze ponieważ ledwo żyje.
Jotka ty jesteś ze Śląska dobrze pamiętam?
@Jotka mi lekarz na wizycie od razu mówił że mam iść ale ja powiedziałam że nie mogę tak w pracy iść A oni nic nie wiedzą.Ja juz po badaniu zostaję czekac do 17 na wynik.
W poniedziałek miałam rozmowę z przełożona i sama mówiła żebym poszła. Więc poszłam i w sumie dobrze ponieważ ledwo żyje.
Jotka ty jesteś ze Śląska dobrze pamiętam?
*Grzanka*
Fanka BB :)
trzymam kciukiJa juz po badaniu zostaję czekac do 17 na wynik.
Z pozytywnych rzeczy to wyczytalam, ze "puste jajo" nie jest uzale
Ja bym odczekala. Zawsze mozesz isc 2xWitam się w 4+0pomyliłam dni... @powinnam dostać dzis
.. Dziewczyny ma sens umawiac się w 5+4? Czy czekać jeszcze tydzień?
Natalia29tj
Dzień dobry w przedpiatkowy czwartek! Dzisiaj z rana delikatne mdłości, ale na szczęście bez wymiotow. Czy wy w swoich wcześniejszych ciążach zawsze wymiotowalyscie? Czy same mdłości sa normalne? Miłego dnia życzę wszystkim
*Grzanka*
obie ciąże chodzilam na nfz, też do lekarza który jest już na emeryturze, więc teraz będę szukała nowego ale raczej pozostanę w tej samej przychodniKurde ja chodziłam na NFZ do takiej babki która powinna już być na emeryturze ale postanowiłam ze jak zajdę w ciąże to pojde do dobrego prywatnie . I teraz sama nie wiem widze ze wy chodzicie tu i tu ja chyba tak bym nie umiała bo nie wiem jak lekarze by zareagowali a na pewno oby dwoje chcieli hy dać mi l4 wiec musiała bym się przyznać
*Grzanka*
trzymam kciuki, powodzeniaJa dzisiaj jadę na betę .. troszkę się stresuje ale będę mieć czarno na białym .
*Grzanka*
to tak jak u mnie wg kalendarza wychodziło 2 synów a mam 2 córkiJa wg chinskiego kalendarzyka powinnam miec dwie corki a mam doch synow, teraz wycjodzi ze powinnam miec syna wiec moze bedzie ta dziewuszka jednak nastawiam sie na Chłopaka. A jak jednak bedzie dziewczynka to sie milo zaskoczę
*Grzanka*
dokładnie każda ciąża jest innaw pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów poza niekończącym się pragnieniem i później jeszcze miałam zachciankę na cytrynę, do wszystkiego ją dodawałam, nawet do frytekw drugiej ciąży... Całodniowe wymioty i pierwszym objawem ciąży było pragnienie, które nawet w nocy mnie budziło...Ale ty masz początek ciąży A pamiętaj każda z nas ciążę przechodzi inaczej.
Jedne wymiotują dalej niż widzą A inne przejdą ciążę jakby jej w ogóle nie było.
Tu się nie ma co porównywać.
Tak było u mnie ale to nie znaczy że będzie u Ciebie.
Damy radę
reklama
Mila90
Ja jestem obecnie 5+2 i czekam z wizytą bo bardziej będzie mnie stresować jak pójdę i zobaczę tylko pęcherzyk, niż samo czekanie na wizytę no ale to ja, a do tego na tą chwilę nic się nie dzieje, wszystko w normach, więc czekamWitam się w 4+0pomyliłam dni... @powinnam dostać dzis
.. Dziewczyny ma sens umawiac się w 5+4? Czy czekać jeszcze tydzień?