reklama
Jotka_
Fanka BB :)
Ciesz sie zebnie masz takich konkretnych objawow, bo jak dziewczyny czasem opisuja to tylko współczuć bola Cie cycki, to wystarczy obys cala ciaze miala taka lajtowa :* dobrze bedzie. .no ja mam 6 tygodni rowno, jutro zaczynam 7 tydzien. Ciagle mnie martwi brak wyraznych objawow, troszke mi dzis niedobrze, piersi zaczynaja zazwyczaj bolec w ciagu dnia. Moj maz mowi ze mam sie nie martwic, a ja mysle ze do usg 12 dni. Niby moglabym wczesniej, ale mysle ze to nie ma sensu.
Chyba kupimy to auto, ktore mamy na oku..
Matuchno! Obyś wrocila od niego jednak z lepszymi wiesciami trzymam kciukiHej dziewczyny, zaczęłam w nocy krwawić, jade do lekarza ale chyba to juz po wszystkim
Agugu123
tez juz właśnie się szykuje jechac mam nadzieję że będzie wszystko ok u nas trzymam kciukiJa dzisiaj jadę na betę .. troszkę się stresuje ale będę mieć czarno na białym .
Agugu123
bądź dobrej myśli trzymam kciuki aby było wszystko dobrzeHej dziewczyny, zaczęłam w nocy krwawić, jade do lekarza ale chyba to juz po wszystkim
Caro666
Ja tez ale martwi mnie to ze mnie piersi noe bolą ale 4 tydzień może A wcześniejtez juz właśnie się szykuje jechac mam nadzieję że będzie wszystko ok u nas trzymam kciuki
Agugu123
mnie tylko od czasu do czasu pobolewają więc myślę że nie ma czym się martwićJa tez ale martwi mnie to ze mnie piersi noe bolą ale 4 tydzień może A wcześniej
Mimi trzymaj sie Mala! Daj znac, trzymam kciuki zeby to bylo nic powaznego!Hej dziewczyny, zaczęłam w nocy krwawić, jade do lekarza ale chyba to juz po wszystkim
Jotka_
Kurde ja dopiero co wrocilam do roboty ale atmosfera jest taka... Chcialabym popracować jakoś do sierpnia-wrzesnia ale jak dalej tak pojdzie to nie zawacham sie isc na zwolnienie
reklama