reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Cześć wszystkim, ja też mam dzisiaj problem z jedzeniem, zjadłam kiwi, ale tak bez szału, a jak pomyślę o czyms innym do jedzenia to aż mi się dźwiga 😔 a żeby było śmiesznie to jestem głodna
To ja dzisiaj rano zjadłam kanapkę i jakoś tak mnie zamuliło ale teraz przeszło i już zjadłam normalnie. Może też Ci się poprawi i będzie lepiej 😉

też tak kiedyś miałam. A najlepsze, że nie kupiłam w końcu tego alko, bo nie wzięłam torebki (dwójką dzieci, koszyk i jeszcze torebka na ramieniu, po co?). A pani w końcu się zreflektowała, że siedmioletnia dziewczynka mówi do mnie "mama", ale nie mogła i tak sprzedać. Bo jak już spytała, to trzeba okazać dowód.
Tej kasjerce też pewnie zrobiło się głupio jak taka duża dziewczynka powiedziała mamo do ciebie [emoji6]
Witam w klubie prawie 30latek[emoji39]

W zależności od aplikacji, pokazuje mi 16 albo 17 listopada [emoji6]
Ja w nastepnym roku już 30 więc też niebawem można powiedzieć [emoji85]
Witajcie:) ja 32 lata w listopadzie no i termin wyliczam sobie na 20.11 ja tez listopadowa mąż też wizyta u ginekologa dopiero 30.03. Z objawów to bardzo bola mnie piersi no i i wieczorem od 17 nie funkcjonuje w głowie mi się kręci itp.
Witamy [emoji846]
O to fajnie, mamy ten sam termin (przynajmniej do czasu, aż lekarz zweryfikuje termin porodu) Ja wcześniej wspominałam że mieszkam w UK i jutro dopiero mam rozmowę telefoniczną z lekarzem. Ale myślę iść prywatnie na usg w 7-8 tygodniu żeby mieć pewność że serduszko już będzie biło. Myślicie, że już wtedy powinno być widać wszystko co nie?
Masakra jak dopiero tak późno można USG zrobić
Masz rację "[emoji2356]".
Wszystkie przeciwniczki mojej wypowiedzi zrozumcie w końcu, że nie poczułam się urażona [emoji1787] nie wiem jak to mam jeszcze inaczej napisać żeby wszyscy potrafili to zrozumieć.
W tych wszystkich wiadomościach rozchodziło się o coś kompletnie innego więc proszę Was, uspokójcie się :)
Nieporozumienia się zdarzają [emoji6][emoji6]

To ja Was z temp pobije bo w pon w przychodni miałam 37.3 🙈 wiedziałam, że tak będzie bo mierzyłam temp jeszcze przed zajściem i trochę po i tak mniej więcej mi się utrzymuje 😉

Hejka dziewczyny 😘 wczoraj pierwszy raz wzięłam Acard i luteinę i nie wiem czy to moja wyobraźnia ale czuję że trochę mniej mi dokucza podbrzusze ( a kłuło okropnie raz z jednej raz z drugiej strony ) teraz mi jakby pulsuje dół pleców i trochę pośladki 🤔 piersi tylko przy dotyku 🤷 kobiece ciało jest mega zakręcone ❤️

reklama
Niestety tak, ale prywatnie też mozna trafić różnie niestety 😒 Ja już mam sprawdzonych, do tej babeczki chodze bo jest przecudna, nawet dała mi swój numer prywatny żebym dzwoniła w razie czego, a z nfz chodzę już dłuższy czas do kolesia. Jest taki mruk troche, ale zna się na rzeczy.

O to chyba tak też zrobię, a nie robili problemu ze chodzisz raz tu a raz tu?
Moje koleżanki tak robiły, że dwóch lekarzy miały ;) dużo osób tak robi. Skoro badania są za darmo 🤷‍♀️
Jeden zaufany prywatnie, a drugi na nfz żeby mieć badania ☺️

Lekarze niestety się czepiają, że się tak robi. I obrażają. Jedna koleżance po tym jak pokazywała kartę u obydwóch lekarzy to usłyszała, że ma się wkoncu zdecydować u kogo prowadzi 🙄 to w kolejnej ciąży już się nie przyznała i miała dwie karty.
Grunt, żeby sprawdzić czy lekarze nie pracują w tym samym szpitalu bo przypał w razie czego 😂

Do góry