Jotka_
Fanka BB :)
No ja mam na 16 tego , no idealnie. Opowiadaj kiedy pierwsza wizyte planujesz?Witam w klubie prawie 30latek
W zależności od aplikacji, pokazuje mi 16 albo 17 listopada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja mam na 16 tego , no idealnie. Opowiadaj kiedy pierwsza wizyte planujesz?Witam w klubie prawie 30latek
W zależności od aplikacji, pokazuje mi 16 albo 17 listopada
Jutro zaczynam 6 tydz od OM Gotuje rosołek później wrzucam szpinak mrożony chwile pogotuje , blenduje i dodaje śmietany 18%Witaj! A który masz tydzień?
O A jak robisz zupę szpinakowa? Narobiłaś mi smaka
Zluzuj trochę ja też jestem bardzo młoda w naszej grupie i wcale mnie nie uraziły te posty o gówniakach ba ja właśnie się tak czuje! Mimo że ciąża planowana, życie "w miarę" ułożone. Trochę uśmiechu i dystansu Ja od siebie mogę dodać że jestem niepełnosprawna i potrafie się z tej swojej ułomności śmiać, więc nie ma sensu się obrażać o luźne żarty o wiekuDziwnym trafem post o wieku 22lat zacytowałaś i odniosłaś się jakim to gówniakiem byłaś w tym samym wieku no faktycznie zbieg okoliczności.
Odebrałam personalnie bo odpisałaś do mojej wiadomości, czego tu nie rozumiesz? co nie znaczy, że mnie "uraziłaś" bo wcale nie, nie miałaś czym. Tu jest mnóstwo ludzi, taka odpowiedzią kogoś innego mogłabyś obrazić dlatego napisałam o kulturze bo ona obowiązuje, nie tylko w realu ale i na forum.
Cytując: "Tez mialam lat 22. Tez bylam niepokorna,a teraz będąc starsza i bardziej doświadczona"
I co, tu też powiesz, że nie masz mnie na myśli? No tak, to takie "polaczkowe" jak starsza to bardziej doświadczona... No nie powiedziałabym, że to jest reguła.
Też byłaś niepokorna.. Na jakiej podstawie stwierdzasz, że ja jestem?
Ja tu tylko wspomniałam o kulturze więc nie wiem co ma z tym wspólnego bycie pokornym- odnosząc się do Twojej wypowiedzi.
Tu nie chodzi o omijanie postów, nie komentowanie, nie rozmawianie między sobą.
Ja nie mam z tym problemu, temat zakończymy i tyle. Zawsze można zacząć nowy i dużo ciekawszy
Tak patrzę, że Ty masz większy problem z tym co ja napisałam niż ja z gówniakiem. Spokojnie, stres nie jest wskazany w ciąży
kurcze to ja mam z 5 razy dziennie i głównie gdy siedzę, w aucie najgorzejWiesz co teraz mi przeszlo, ale raz na kilka dni powiedzmy takie chwilowe akcje. Tyle, ze odnosze wrazenie, ze to sie dzieje jak sie nachodze sporo itd
Witam imienniczkęWitajcie ja 32 lata w listopadzie no i termin wyliczam sobie na 20.11 ja tez listopadowa mąż też wizyta u ginekologa dopiero 30.03. Z objawów to bardzo bola mnie piersi no i i wieczorem od 17 nie funkcjonuje w głowie mi się kręci itp.
przecież Jotka była w tym samym wieku... Opisywała siebie ale odpowiadała na Twoja wiadomość... Nic złego nie napisała, określiła tak siebie jak dziewczyny po 30 określają, że mają ciąże geriatryczną... I nikt nie uważa, że ktoś komuś jakieś aluzje robiDziwnym trafem post o wieku 22lat zacytowałaś i odniosłaś się jakim to gówniakiem byłaś w tym samym wieku no faktycznie zbieg okoliczności.
Odebrałam personalnie bo odpisałaś do mojej wiadomości, czego tu nie rozumiesz? co nie znaczy, że mnie "uraziłaś" bo wcale nie, nie miałaś czym. Tu jest mnóstwo ludzi, taka odpowiedzią kogoś innego mogłabyś obrazić dlatego napisałam o kulturze bo ona obowiązuje, nie tylko w realu ale i na forum.
Cytując: "Tez mialam lat 22. Tez bylam niepokorna,a teraz będąc starsza i bardziej doświadczona"
I co, tu też powiesz, że nie masz mnie na myśli? No tak, to takie "polaczkowe" jak starsza to bardziej doświadczona... No nie powiedziałabym, że to jest reguła.
Też byłaś niepokorna.. Na jakiej podstawie stwierdzasz, że ja jestem?
Ja tu tylko wspomniałam o kulturze więc nie wiem co ma z tym wspólnego bycie pokornym- odnosząc się do Twojej wypowiedzi.
Tu nie chodzi o omijanie postów, nie komentowanie, nie rozmawianie między sobą.
Ja nie mam z tym problemu, temat zakończymy i tyle. Zawsze można zacząć nowy i dużo ciekawszy
Tak patrzę, że Ty masz większy problem z tym co ja napisałam niż ja z gówniakiem. Spokojnie, stres nie jest wskazany w ciąży
Również serdecznie witamWitam imienniczkę
No ja mam na 16 tego , no idealnie. Opowiadaj kiedy pierwsza wizyte planujesz?