reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

To ja z góry też przeproszę bo jak mi się emocje włączają to oj ... [emoji2959][emoji2958]

Leżę już i oko mi leci. Po wieczorynce mogę iść spać [emoji1787]

Witam wszystkie nowe dziewczyny [emoji3526]

@mag - trzymam mocno kciuki żeby się wchlonelo i było dobrze [emoji8]

reklama
No doktor nie kazała leżeć nic mówi że to powinno się wchłonąć jak coś zacznie się dziać to na izbe jechać a jak nie to spokojnie czekać 2 tyg wtedy powinno być widać serduszko. Boję się troche niby gin mówiła że co 2 kobieta ma takie torbiele ale ja jestem panikara na maxa.

No doktor nie kazała leżeć nic mówi że to powinno się wchłonąć jak coś zacznie się dziać to na izbe jechać a jak nie to spokojnie czekać 2 tyg wtedy powinno być widać serduszko. Boję się troche niby gin mówiła że co 2 kobieta ma takie torbiele ale ja jestem panikara na maxa.
Nie martw się na zapas, będzie dobrze 👍

Ech dopiero co wróciłam z pracy, dzisiaj aż 10h na nogach (choć niby praca biurowa) zjadłam obiad, i kanapa mnie wciąga, a tu jeszcze sporo by się chciało zrobić. Nic szybki prysznic i trzeba iść w kimono hehe. 😉

A czy u Was też jest sporo śluzu? Wcześniej tego nie miałam, a teraz muszę nosić wkładkę, bo dzisiaj jak ze mnie poleciało, to się przestraszyłam, że okres mi przyszedł. (przepraszam za obrazowe przedstawienie sytuacji) 😋

Ostatnia edycja:
ja sobie wkrecam ze pojde do gina za te dwa tygodnie i nic nie zobacze. Ja wiem ze wszystkie tak macie, ale jakos ta mysl stala sie dla mnie dojmujaca.
Ja obstawiam dwie opcje. Albo bedzie zarodek, albo puste jajo. Jestem spokojna jednak po cichu błagam swój organizm ,żeby jednak moc się cieszyć. I doskonale Cię rozumiem. Bo to puste jajo gdyby nie to, że padam na ryło gdy tylko sie położę i nie jest to zalezne odemnie, spedzałoby mi sen z powiek.
Wierze jednak ,ze obu nam sie udało ❤️

Ja obstawiam dwie opcje. Albo bedzie zarodek, albo puste jajo. Jestem spokojna jednak po cichu błagam swój organizm ,żeby jednak moc się cieszyć. I doskonale Cię rozumiem. Bo to puste jajo gdyby nie to, że padam na ryło gdy tylko sie położę i nie jest to zalezne odemnie, spedzałoby mi sen z powiek.
Wierze jednak ,ze obu nam sie udało ❤️
no wlasnie- jak to jest z pustym jajem? Ono sie samo zaczyna ronic? W jakim mmiej wiecej czasie?

reklama
Cześć mamusie!:)
Nieśmiało do was dołączę, aktualnie 5tc, OM 10.02 i apka pokazuje termin na 17.11 [emoji3059] będzie to moje drugie listopadowe dziecko, pierwszy syn ma już rok i 4 miesiące [emoji4]
Wczorajsza beta wyniosła 1244mlU/ml, jutro rano jadę powtórzyć. Trzymajcie proszę kciuki, bo mimo że ta ciąża nas trochę zaskoczyła to i tak bardzo się cieszymy [emoji3590] mam nadzieję że fasolka będzie zdrowo rosła, bo jestem już po jednej ciąży biochemicznej i zaśniadowej.
Życzę wam całej ciąży z samymi dobrymi wieściami i dobrym samopoczuciem[emoji18][emoji3508][emoji258]

Do góry