KolorowaCzerń
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie pierwsza ciąża ...2 tygodnie przed 2 kreskami usłyszałam ze raczej nie mam szans -i patrz chyba organizm usłyszał i postanowił udowodnić
Nie martw się na zapas, będzie dobrzeNo doktor nie kazała leżeć nic mówi że to powinno się wchłonąć jak coś zacznie się dziać to na izbe jechać a jak nie to spokojnie czekać 2 tyg wtedy powinno być widać serduszko. Boję się troche niby gin mówiła że co 2 kobieta ma takie torbiele ale ja jestem panikara na maxa.
ja sobie wkrecam ze pojde do gina za te dwa tygodnie i nic nie zobacze. Ja wiem ze wszystkie tak macie, ale jakos ta mysl stala sie dla mnie dojmujaca.Teoretycznie jest ro bardzo możliwe.
Myślicie że w 6t5d będzie już widać serduszko ?
Ja obstawiam dwie opcje. Albo bedzie zarodek, albo puste jajo. Jestem spokojna jednak po cichu błagam swój organizm ,żeby jednak moc się cieszyć. I doskonale Cię rozumiem. Bo to puste jajo gdyby nie to, że padam na ryło gdy tylko sie położę i nie jest to zalezne odemnie, spedzałoby mi sen z powiek.ja sobie wkrecam ze pojde do gina za te dwa tygodnie i nic nie zobacze. Ja wiem ze wszystkie tak macie, ale jakos ta mysl stala sie dla mnie dojmujaca.
no wlasnie- jak to jest z pustym jajem? Ono sie samo zaczyna ronic? W jakim mmiej wiecej czasie?Ja obstawiam dwie opcje. Albo bedzie zarodek, albo puste jajo. Jestem spokojna jednak po cichu błagam swój organizm ,żeby jednak moc się cieszyć. I doskonale Cię rozumiem. Bo to puste jajo gdyby nie to, że padam na ryło gdy tylko sie położę i nie jest to zalezne odemnie, spedzałoby mi sen z powiek.
Wierze jednak ,ze obu nam sie udało