Jotka_
Fanka BB :)
Haha no pisałaś i przyjęłam to z godnoscia do wiadomości :* przymykam okojej przepraszam pytałam na początku czy moja "*****" Komuś będzie przeszkadzac nic nie napisałam spróbuje się poprawić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha no pisałaś i przyjęłam to z godnoscia do wiadomości :* przymykam okojej przepraszam pytałam na początku czy moja "*****" Komuś będzie przeszkadzac nic nie napisałam spróbuje się poprawić
mam tak samo rodziłam gdy miałam 23 lata, a jeszcze jakiś czas temu będąc na zakupach z obiema córkami kupowałam piwko i kasjerka poprosiła mnie o dowódJa w pierwszej ciazy miałam 23kata pamiętam jak na początku trafiłam do szpitala i położona do mnie z tekstem "boże dziecko kto Ci to zrobił" Ja mówię mąż hahaha
Albo jak przyszedł lekarz na rozmowę wygonił mi chłopa i mnie pociesza pyta się a ten chłopak co tak przychodzi a ja mówię to mój mąż haha na to on ojej to niech wejdzie
(Mam 158 i 43kg) do tej pory jak mnie widzą z synek to pytają czy to mój brat. Kiedyś wychodzę z palcu zabaw w rękach zabawki młody się ciągnie mówię chodź synek chodź na to starszy pan się odwraca i z tekstem "no i po co dziecko Ci to było w tym wieku" Hahah
też tak kiedyś miałam. A najlepsze, że nie kupiłam w końcu tego alko, bo nie wzięłam torebki (dwójką dzieci, koszyk i jeszcze torebka na ramieniu, po co?). A pani w końcu się zreflektowała, że siedmioletnia dziewczynka mówi do mnie "mama", ale nie mogła i tak sprzedać. Bo jak już spytała, to trzeba okazać dowód.mam tak samo rodziłam gdy miałam 23 lata, a jeszcze jakiś czas temu będąc na zakupach z obiema córkami kupowałam piwko i kasjerka poprosiła mnie o dowód
Wiesz co teraz mi przeszlo, ale raz na kilka dni powiedzmy takie chwilowe akcje. Tyle, ze odnosze wrazenie, ze to sie dzieje jak sie nachodze sporo itda często masz te skurcze?
A ko widzisz! To rzeczywiście korzystnie, mimo sredniości o ktorej wspomniałaś raczej tez bym korzystała.Tylko ze ja go mam w pakiecie z pracy meza, placimy skladke co miesiac. Żal nie korzystać
No ja na usg chodze prywatnie ,bo sprzęty maja lepsze i u mnie grubaska lepiej coś wypatrzeć, ale tak to wizyty na nfz. Bo i tak place składki to mi sie chyba nalezy jaka roszczeniowa pinda ze mnie wyłazi.. a hitem jest to ,ze do mojego doktora, do ktorego prywatnie idę na usg 2 kwietnia, na nfz zapisalam sie dopiero na 12 maja bo wczesniej nie było terminów. Hit hitow, mam nadzieję, że jakos uda mi sie po tym usg dostać w kwietniu bokiem zeby zalozyc ksiazeczke i po skierowanka, jak nie to cos wykombinuje gdzie indziejMnie również [emoji6][emoji6]Miejmy nadzieję że każda z nas do końca będzie miała takie wspaniałe wieści [emoji6]Ja dzisiaj rano jak się przebudziła to wzięłam z 10 chipsów i poszłam dalej spać [emoji23][emoji23]Ja dlatego chodzę i prywatnie i na NFZ bo badania to naprawdę kolosalna suma wychodzi Jakby nie można tych 9 miesięcy skrócić do chociaż 9 tygodni [emoji6][emoji6]
Dziwnym trafem post o wieku 22lat zacytowałaś i odniosłaś się jakim to gówniakiem byłaś w tym samym wieku no faktycznie zbieg okoliczności.Akurat Twoj post zacytowałam co nie znaczy wcale , że odnosilam się do Ciebie. Z twojej wypowiedzi jasno wynika, że jesteś urażona tym i niestety poprostu mi przykro i strasznie Ci współczuję,ze jestes tak bardzo spięta i odbierasz wszystko personalnie. Ale jeśli masz chociaz odrobine pokory jako młody człowiek to przyjmij od starszej koleżanki radę. Nie ma sensu wbijać sobie do glowy jakiś uprzedzeń i narażać sie na niepotrzebny stres. Tez mialam lat 22. Tez bylam niepokorna,a teraz będąc starsza i bardziej doswiadczona..juz wiem,zeby nigdy wiecej nie cytować Twojego postu, bo nie potrzebuje się denerwować .. pomijaj proszę moje posty ,nie czytaj, bedziesz zdrowsza i nie będziesz musiała wogole znosić braku kultury z mojej strony pozdrawiam. I spokojnej ciąży
Witaj! Mam dokladnie ten sam tydzienni dzień, tez w tym roku koncze 30 i dokladnie tak samo chodze spac z kurami masz termin na 16.11?Hej dziewczyny.
Ja też jestem w pierwszej ciazy skończę 30 lat właśnie w listopadzie (po cichu licze na najpiękniejszy prezent urodzinowy)
Ja nie wiem, czy ze mną jest wszytsko ok bo zachcianek nie mam w sumie żadnych. Jestem w 5+1 i mdłości mam bardzo delikatne z rana, pobolewa mnie brzuch i piersi. I czasem aż muszę dotknąć swoich cyckow, aby upewnić się, że jestem w ciąży i jak bolą to wtedy dopiero się uspakajam, że sb tego nie wymyśliłam haha
A no i idę spać z kurami, o godzinie 8 już spałam
Ja ogólnie jestem bardzo drobna, ważę 48 przy wzroście 163 i mam wrażenie że mi brzuch wybulilo, ale to pewnie tylko moje złudzenie
Witaj! Mam dokladnie ten sam tydzienni dzień, tez w tym roku koncze 30 i dokladnie tak samo chodze spac z kurami masz termin na 16.11?