reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Jeeeeej ⚘[emoji322][emoji322][emoji322][emoji322]Idziemy łeb w łeb ;)

Dziewczyny czy wy możecie pomóc czy wy macie też takie ssanie mam cały czas wrażenie że mi tylko chciała jeść i jeść wiem tak po godzinie jakąś małą przekąskę ale potem znowu mnie strasznie ssie czy to może być związane z jakąś cukrzycą?bo wydaje mi się że chyba to ma jakiś związek nie wiem jak z tym sobie poradzić
Ja tak mam od wczoraj! I ja ciągle coś jem, bo nie potrafię wytrzymać tak mnie ssie, dołączam się do pytania.

Jeeeeej ⚘[emoji322][emoji322][emoji322][emoji322]Idziemy łeb w łeb ;)

Dziewczyny czy wy możecie pomóc czy wy macie też takie ssanie mam cały czas wrażenie że mi tylko chciała jeść i jeść wiem tak po godzinie jakąś małą przekąskę ale potem znowu mnie strasznie ssie czy to może być związane z jakąś cukrzycą?bo wydaje mi się że chyba to ma jakiś związek nie wiem jak z tym sobie poradzić
O to super:)

Ja tak miałam przy problemach z glukozą, zamiast rosnąć ona spadała po obciążeniu i ciągle byłam głodna i czułam ssanie. Od kiedy jem regularanie, co około 3h, to jest dużo lepiej. Od razu jak czuję lekki głód biegnę po jakąś kanapkę/owoc lub zdrową przekąskę.

raczej to przez ciążę ;) Mnie wciąż ssie i mdli jednocześnie. Jestem głodna ale nie mam ochoty na jedzenie. I tak w kółko. Staraj się jeść białkowe przekąski, nie węglowodany.
Ja to samo, jestem niesamowicie głodna ale jak już przychodzi co do czego to zmuszam się żeby wziąć chociaż gryza.. 🤭

Mateczko nawet mi nie mów, jestem kłębkiem nerwów. Najchętniej pojechalabym juz koczowac pod gabinetem doktorka haha
Ale mega zle sie dzis czuje jest mi niedobrze, przeokropnie. Nigdy nie mialam takiego samopoczucia w ciazy.
Będzie dobrze na pewno. Też pewnie stres robi swoje, ja przed każdą wizytą jestem jak wyciśnięta gąbka...

Strasznie mi przykro. Trzymam kciuki żeby niebawem Ci się udało [emoji8]
Ja niestety się wypisuje [emoji17] mimo pozytywnych testów (niewyraźne linie, ale były w testach kilku różnych firm) dziś, dzień przed @ zaczęłam krwawić. Może następnym razem.

trzymam za Was wszystkie bardzo mocno kciuki i spokojnej ciąży [emoji3590]

reklama
Do góry