reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Niezłe te smaki. Chyba wolę mieć smaki ni z ciągle poczucie ssania
Ja mam kompletnie odwrotnie... Raczej nie jadłam mięsa, a teraz myślę tylko o mięsie [emoji28] w sobotę dało mi do myślenia jak męża poprosiłam, żeby poszedł kupić kiełbasę na śniadanie [emoji23] chyba od 2 lat nie jadłam smażonenj kiełbasy.

reklama
Ja niestety się wypisuje 😔 mimo pozytywnych testów (niewyraźne linie, ale były w testach kilku różnych firm) dziś, dzień przed @ zaczęłam krwawić. Może następnym razem.

trzymam za Was wszystkie bardzo mocno kciuki i spokojnej ciąży ❤️

Mnie znowu strzyka w różnych miejscach. Bo ból to chyba za duże słowo. Raz po prawej. Raz po lewej. A czasami właśnie jakby jelitko się odzywało.

Dziewczyny z bólami brzucha, mam takie chyba trochę dziwne pytanie... czy boli Was brzuch w okolicy pępka i po bokach czy strikte w miejscu gdzie maca ginekolog podczas badania? Zaczynam sie zastanawiać czy mnie boli macica czy jelita....

Haha. A ja w niedzielę u rodziców mojego niemęża jadłam rosół z musu żeby nikt nie zaczął się domyślać. Bo ochoty TK na niego wcale nie mam. A normalnie bardzo lubię.

Ja mogę pisać wszędzie i na forum i na messengerze [emoji16] Bardzo się cieszę że trafiłam do grupy takich fajnych babeczek.

mi znowu się nie chce jeść... Od mięsa mnie odrzucilo gdzie ja typowy mięsożerca jak nie było mięcha to chodziłam głodna. Najbardziej mi wchodzi jogurt naturalny z chia i rosół... Jezu rosół mogłabym jeść non stop ostatnio mąż mi grzał przed północą haha. Na forum średnio wygonie jeśli chodzi o odnoszenie się do każdej wiadomosci. Może kiedyś przeniesiemy się na messengera? Tam super się pisze;)

Jeeeeej ⚘[emoji322][emoji322][emoji322][emoji322]Idziemy łeb w łeb ;)

Dziewczyny czy wy możecie pomóc czy wy macie też takie ssanie mam cały czas wrażenie że mi tylko chciała jeść i jeść wiem tak po godzinie jakąś małą przekąskę ale potem znowu mnie strasznie ssie czy to może być związane z jakąś cukrzycą?bo wydaje mi się że chyba to ma jakiś związek nie wiem jak z tym sobie poradzić
raczej to przez ciążę ;) Mnie wciąż ssie i mdli jednocześnie. Jestem głodna ale nie mam ochoty na jedzenie. I tak w kółko. Staraj się jeść białkowe przekąski, nie węglowodany.

Ja niestety się wypisuje 😔 mimo pozytywnych testów (niewyraźne linie, ale były w testach kilku różnych firm) dziś, dzień przed @ zaczęłam krwawić. Może następnym razem.

trzymam za Was wszystkie bardzo mocno kciuki i spokojnej ciąży ❤️
ale mocno krwawisz czy plemienia? Robiłaś betę? Może się nie rozkręci

reklama
Do góry