reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Dzięki kochana [emoji173] taką mam nadzieję, ale strach ogromny [emoji33] dodatkowo rozwaliło mi zatoki i gardło boli i kompletnie nie wiem jak sobie z tym radzić.
Najgorsze jest też to że musiałam isc do kierownika i powiedzieć mu o wszytskim żeby przeniósł mnie na bezwysiłkowe stanowisko, było mi głupio że tak wcześnie ale powiedział ze doskonale mnie rozumie bo jego żona dwie ciąże miała mocno zagrożone a ma dwójkę dzieci, dzięki niemu bede 2 tyg w pracy na stanowisku gdzie nie bede sie przemeczać, a później jak bedzie ok to ide na l4
Kochana niczym się nie przejmuj, będzie dobrze. Biochemiczna raczej już Ci nie grozi, bardzo ładna beta i duży przyrost.
Co do plamień-chyba każda z naszej grupy już to przeszła i nic złego się nie wydarzyło więc takie plamienia to norma, chociaż wiem, że powodują stres. Ale dzidzia już się rozgościla w Twoim brzuszku i tak zostanie na najbliższe 8-9 miesięcy więc nie ma co chlipać [emoji4][emoji4]

reklama
Dzięki kochana [emoji173] taką mam nadzieję, ale strach ogromny [emoji33] dodatkowo rozwaliło mi zatoki i gardło boli i kompletnie nie wiem jak sobie z tym radzić.
Najgorsze jest też to że musiałam isc do kierownika i powiedzieć mu o wszytskim żeby przeniósł mnie na bezwysiłkowe stanowisko, było mi głupio że tak wcześnie ale powiedział ze doskonale mnie rozumie bo jego żona dwie ciąże miała mocno zagrożone a ma dwójkę dzieci, dzięki niemu bede 2 tyg w pracy na stanowisku gdzie nie bede sie przemeczać, a później jak bedzie ok to ide na l4
Zjedz plasterek imbiru a od razu gardło przestanie bolec

Ty już 6 t mdłości masz to już dobrze jest , ja dopiero 4 tydzień na mdłości za wcześniej . Tym bardziej się martwię . Ale macie racje trzeba być dobrej myśli tak samo jak mieliśmy nadzieje ze będzie kreseczka i była to
Teraz ze wszystko będzie dobrze
Tak, zdecydowanie musimy zarażać się pozytywnym myśleniem :)
Zresztą mamy kolejne serduszko dzisiaj, więc jest się z czego cieszyć! 🥰

Dziewczyny, próbujcie myśleć pozytywnie 😉 ja wiem, że mi łatwo mówić bo bóle podbrzusza mi przeszły, nie mam plamień itp ale naprawdę szkoda zdrowia na zadręczanie się. Szczególnie, że coraz więcej serduszek mamy na grupie i powoli się wszystko układa. Myślmy pozytywnie, będzie dobrze 😉✊

Ja też że Śląskiego [emoji16] Zawiercie się wita
A też się przedstawię, co mi tam, Ania jestem z Katowic [emoji4]
Pożyczę sobie tą listę, bo chyba nie zapamiętam wszystkich naraz [emoji2]
U mnie też dobrze. Czasami coś zakluje, czasami mi się odbija. Piersi trochę wrazliwsze, ale u mnie to się często zdarza. Gdyby nie testy to po symptomach bym się nie domyśliła. Nie przejmuj się brakiem objawów. Mamy na nie jeszcze czas. To dopiero początek.
To podobnie jesteśmy bo ja 4t1d ale dobrze się czuje . Nawet zabardzo Poersi mnie nie bolą wczoraj troszkę a dzisiaj rano już nie
Ja też 4t4d [emoji16] Na kiedy masz wizyte?
Witam się dzisiaj u mnie 4t4d
Matko jak ja Wam zazdroszczę tego snu ja w nocy mam problem żeby spac... Brzuch mnie bardziej boli niż w dzień jakieś głupoty mi się śnią dzisiaj uciekałam po lesie przed jakimiś zoombie co cieli mnie nożem a rany leczył tylko żółty kwiat ( nic nie biorę żeby nie było hahah) do tego snily mi się wupadajace żeby mleczne ***** nawet kotu wypadł oszaleje... Wkręcam sobie jakaś ciążę pozamaciczna bo dzisiaj bardzo bolał mnie jajnik wcześniej tak nie miałam... I zamiast objawów ciazowych pogłębiły się moje objawy z głowy haha czyli lęk, panika... Wymyślam i oczekuję tragedii... Oj ciezki czas...
Wczoraj też napisałam wiadomości do moich pacjentów że musimy się wstrzymać z masazami bo nie będę teraz łóżka (26kg) nosić po piętrach.

Asia bier awans bier;))
Faktycznie te powtarzające się imiona na początku możemy się mylić ale myślę że jak później każda powie więcej o sobie to jakos damy radę;)
Weronika czekam na super wieści od ginekologa;)
Ja jade do gin na 18 ale tylko prosić o opiekę w ciąży haha także trzymajcie kciuki oby mnie wziela
Pięknie [emoji7]
Dziewczyny,

Jestem po USG. Wszystko dobrze, dzidzia ma aż 0,5 cm, serduszko 125 uderzeń na minutę [emoji2] [emoji3059] Wg USG 6t1d, a wg OM 7t2d, ale ja byłam pewna, że ciąża będzie młodsza. Następna wizyta za 3 tygodnie i wtedy doktor powiedział, że będzie w stanie dokadniej oszacować wiek i termin porodu. Na razie jest wszystko dobrze [emoji2]
Mam to samo [emoji1787]
Wracam z pracy o 23 i zawsze przeglądałam fb insta i szlam spać a teraz w każdej wolnej chwili tylko wchodzę na to forum i czytam i co chwile zamiast sprzątać coś robić przed praca to ja na forum . W pracy przerwa a ja na forum wbijam czytać . Tez tak macie ?[emoji3][emoji3][emoji3]
Ja dziś zaszalalam bo u mnie w CCC jest wyprzedaż 1plus 1za grosz i kupiłam sobie 2 pary skórzanych plaskich butów [emoji16] bo ja dużo na obcasach biegałam, a teraz dbam o wygodę [emoji16]

reklama
Do góry