Mimi9065
Fanka BB :)
Dzięki kochana [emoji173] taką mam nadzieję, ale strach ogromny [emoji33] dodatkowo rozwaliło mi zatoki i gardło boli i kompletnie nie wiem jak sobie z tym radzić.
Najgorsze jest też to że musiałam isc do kierownika i powiedzieć mu o wszytskim żeby przeniósł mnie na bezwysiłkowe stanowisko, było mi głupio że tak wcześnie ale powiedział ze doskonale mnie rozumie bo jego żona dwie ciąże miała mocno zagrożone a ma dwójkę dzieci, dzięki niemu bede 2 tyg w pracy na stanowisku gdzie nie bede sie przemeczać, a później jak bedzie ok to ide na l4
Najgorsze jest też to że musiałam isc do kierownika i powiedzieć mu o wszytskim żeby przeniósł mnie na bezwysiłkowe stanowisko, było mi głupio że tak wcześnie ale powiedział ze doskonale mnie rozumie bo jego żona dwie ciąże miała mocno zagrożone a ma dwójkę dzieci, dzięki niemu bede 2 tyg w pracy na stanowisku gdzie nie bede sie przemeczać, a później jak bedzie ok to ide na l4
Kochana niczym się nie przejmuj, będzie dobrze. Biochemiczna raczej już Ci nie grozi, bardzo ładna beta i duży przyrost.
Co do plamień-chyba każda z naszej grupy już to przeszła i nic złego się nie wydarzyło więc takie plamienia to norma, chociaż wiem, że powodują stres. Ale dzidzia już się rozgościla w Twoim brzuszku i tak zostanie na najbliższe 8-9 miesięcy więc nie ma co chlipać [emoji4][emoji4]