reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Potrzebuje uspokojenia.
Na papierze lekko różowo od krwi... Wydawało mi się, że jak bthcg dzisija 154 to raczej się okres nie rozkręci. Miałyście plamienia w dniu spodziewanej miesiączki?
Próbuje nie panikować ale po tym wyniku się lekko ucieszyłam...
Przesyłam uspokajacza!
Miałam brudzenie przez cały dzień, jakoś w ubiegłym tygodniu (ale nie żywa krew). W ten poniedziałek miałam wizytę i lekarz powiedział, że wszystko ok i że takie rzeczy się zdarzają.
Jeśli nie będzie przechodzić/ nasili się - to może dzwon do ginekologa.
Trzymam kciuki!

reklama
Potrzebuje uspokojenia.
Na papierze lekko różowo od krwi... Wydawało mi się, że jak bthcg dzisija 154 to raczej się okres nie rozkręci. Miałyście plamienia w dniu spodziewanej miesiączki?
Próbuje nie panikować ale po tym wyniku się lekko ucieszyłam...
jak będzie się nasilać to jedz na Izbę a jak troszeczkę to luzik obserwuj ja też plamilam w pierwszej ciąży na poczatku. Czytałam że dużo dziewczyn plami w terminie miesiaczki (moja ciocia miała skąpe krwawienia do 6 miesiąca nawet nie przypuszczała że w ciąży jest) to wszystko się też chyba ropulchnia więc możliwe że jakieś naczynko pękło czy coś. Dawaj znać ale myślę że będzie ok😗😗😗

Dziewczyny ale to forum ma moc! Poszłam do łazienki po przeczytaniu postów i już teraz prawie zero... Mam nadzieję, że tak się utrzyma.
Chociaż w wyniku paniki wysłałam męża po podpaski 😅😂
Idąc pod prysznic odkryłam też, że moje piersi są jakieś olbrzymie. Ogólnie mam sporą dysproporcje w wielkości i ta większa zrobiła się gigantyczna 😯😯 aż mąż się zaczął śmiać,.że teraz to kogoś piersią mogę zabić 😅😂

Jutro zrobię progesteron... I może uda mi się skonsultować ze znajomym ginekologiem.

Dziewczyny ale to forum ma moc! Poszłam do łazienki po przeczytaniu postów i już teraz prawie zero... Mam nadzieję, że tak się utrzyma.
Chociaż w wyniku paniki wysłałam męża po podpaski 😅😂
Idąc pod prysznic odkryłam też, że moje piersi są jakieś olbrzymie. Ogólnie mam sporą dysproporcje w wielkości i ta większa zrobiła się gigantyczna 😯😯 aż mąż się zaczął śmiać,.że teraz to kogoś piersią mogę zabić 😅😂

Jutro zrobię progesteron... I może uda mi się skonsultować ze znajomym ginekologiem.
ja przy plamieniu brałam duphaston konsultacja to dobry plan;)) zazdro dużych piersi ja to mam z przodu plecy i z tyłu plecy. Jak karmilam miałam piękne bezoperacyjne powiększanie piersi hahah teraz będę karmić do 18😂😉

W sensie do 18stki dzoecka chociaż do 18stej i później spokojny sen to też fajna perspektywa mój syn 2.5 roku budził sie w nocy co 20 minut na cycusia😱😳

ja przy plamieniu brałam duphaston konsultacja to dobry plan;)) zazdro dużych piersi ja to mam z przodu plecy i z tyłu plecy. Jak karmilam miałam piękne bezoperacyjne powiększanie piersi hahah teraz będę karmić do 18😂😉
Hahahaha 😅😂uwierz mi, że duże piersi to też problem. Ja już mam problem kupić stanik, a jak urosną to będą mi Szycz chyba na zamówienie 😅

Hahahaha 😅😂uwierz mi, że duże piersi to też problem. Ja już mam problem kupić stanik, a jak urosną to będą mi Szycz chyba na zamówienie 😅
Tu się muszę z Tobą zgodzić bo mam naprawdę spory biust, dużo koleżanek często mówi, że chętnie by się zamieniły, a ja bym chętnie min połowę oddala. A jeszcze teraz jak bolą to już w ogóle jest tragedia 🙈

reklama
Nie no tak tylko gadam. Pewnie jakbym miała duże to bym też marudzila. To samo z włosami fajnie mieć kręcone ale jakbym miała to chciałabym proste hahah ;) najlepiej pośrodku. Jej z tym stanikiem to rozumiem problem ja mam taki z butami... Stopa 34.5 i weź tu jakiś dorosły but.... O okularach nie wspomne na moja buzie tylko fioletowe w kwiatuszki😕😒

Do góry