reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
U mnie cera lekko się poprawia [emoji16]
Po odstawieniu we wrześniu tabletek antykoncepcyjnych mam straszny problem z trądzikiem. A teraz trochę lepiej.
U mnie cera uległa pogorszeniu niestety cała w trądziku
Witam sie nadal bez @ w 4t6d musze sie jakos zgrabnie do roboty wyszukowqć, bo juz dzis maz po urlopie to muszę ich wszystkicj porozwozić. A jeszcze mundurek musze uprasowac bo wczoraj jiz nie mialam wieczorem sily jak sobie o tym przypomnialam
To super że bez okresu byle jeszcze tak 35 tygodni [emoji846][emoji846]

Też jestem cały czas zmęczona 😆 wchodzę po schodach na piętro domu i musze odpocząć 🙈🙈 leżę przed TV i się męczę😆 ogólnie nie mam problemów z cerą a teraz całe czoło wysypne :/
To widzę ze mamy podobnie. U mnie tez zaatakowało czoło i skronie :( Będziesz to konsultować u dermatologa? Bo chyba są jakies bezpieczne maści dla ciężarnych...

Dzień dobry wszystkim dziewczyną :)
Cieszę się czytać że u Was ok. Przepraszam że się nie odniosę do każdej ale czytałam wszystko:)

Mój syn miał urodzinowy weekend w sobotę rodzina w niedzielę przyjaciele i jestem wykończona dobrze że dziś wolne.
Dziś o 14 idę do swojego ukochanego gina więc będę już miała klarowność.

Również cierpię ba bezsenność. Dość dziwne ale z synem też tak miałam.

Udanego dnia kochane.

Cieszę się czytać że u Was ok. Przepraszam że się nie odniosę do każdej ale czytałam wszystko:)

Mój syn miał urodzinowy weekend w sobotę rodzina w niedzielę przyjaciele i jestem wykończona dobrze że dziś wolne.

Udanego dnia kochane.
Trzymam kciuki, żeby wizyta przebiegła pomyślnie ✊ odezwij sie jak bedziesz po 🙂

Udanego dnia kochane.
Czekamy na dobre wieści!😘

To widzę ze mamy podobnie. U mnie tez zaatakowało czoło i skronie :( Będziesz to konsultować u dermatologa? Bo chyba są jakies bezpieczne maści dla ciężarnych...
Jak narazie nie zamierzam. :) Ewentualnie jak się pogorszy jeszcze bardziej..

Z każdym kolejnym dniem coraz bardziej boję się, że jednak ten okres przyjdzie. Latam jak opętana do łazienki i sprawdzam czy się nic nie pojawiło, czy dalej mnie bolą piersi 🙈 to będzie moje pierwsze dziecko i strasznie wariuje..

Cześć wszystkim! U mnie termin okresu dopiero na 18-19/03 (cykle 27 dni) ale już mi wyszło kilka testów pozytywnych ☺️ Dosc słabe linie, ale myślę ze się udało :)
Termin 25-26 listopada 😌 w tym roku skończę 30 lat, mieszkam w Anglii.

Od 3 dni koszmarnie mnie kłuje i ciągnie w jajnikach i czuję też ból na dole pleców... i piersi jak dwie skały 🤣😂🤣
Pozdrawiam
Cześć, u mnie bardzo podobnie, termin miesiączki 17-18/03 a testy już tydzień temu w poniedziałek wyszły pozytywne. Powtarzałam test co 2 i 3 dni, kreski coraz ciemniejsze 😊 Też w tym roku kończę 30. Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Z każdym kolejnym dniem coraz bardziej boję się, że jednak ten okres przyjdzie. Latam jak opętana do łazienki i sprawdzam czy się nic nie pojawiło, czy dalej mnie bolą piersi 🙈 to będzie moje pierwsze dziecko i strasznie wariuje..
to latanie i sprawdzanie to chyba normalne na początku. To moja trzecia ciąża i też tak biegałam przez pierwszy tydzień po terminie miesiączki. Najgorsze, że jak boli brzuch, to jak na @ i mamy tylko jedno skojarzenie - zaraz na pewno poleci krew. Myślę, że się uspokoisz, jak zobaczysz serduszko na USG :)

reklama
Jak ja Cie dobrze rozumiem. U mnie też pierwsza ciąża. I tak samo wariuje. A do wizyty u ginekologa jeszcze daleko. Ale nie przekładam nic na wcześniejszy termin bo chce iść jak będzie już szansa na serduszko.

Z każdym kolejnym dniem coraz bardziej boję się, że jednak ten okres przyjdzie. Latam jak opętana do łazienki i sprawdzam czy się nic nie pojawiło, czy dalej mnie bolą piersi [emoji85] to będzie moje pierwsze dziecko i strasznie wariuje..
Dziś w nocy też spać nie mogłam. Budziłam się kilka razy. Cały czas gonitwa myśli.

Do góry