reklama
Domi2104
Fanka BB :)
U mnie cera uległa pogorszeniu niestety cała w trądzikuU mnie cera lekko się poprawia [emoji16]
Po odstawieniu we wrześniu tabletek antykoncepcyjnych mam straszny problem z trądzikiem. A teraz trochę lepiej.
To super że bez okresu byle jeszcze tak 35 tygodni [emoji846][emoji846]Witam sie nadal bez @ w 4t6d musze sie jakos zgrabnie do roboty wyszukowqć, bo juz dzis maz po urlopie to muszę ich wszystkicj porozwozić. A jeszcze mundurek musze uprasowac bo wczoraj jiz nie mialam wieczorem sily jak sobie o tym przypomnialam
Parsley
To widzę ze mamy podobnie. U mnie tez zaatakowało czoło i skronie Będziesz to konsultować u dermatologa? Bo chyba są jakies bezpieczne maści dla ciężarnych...Też jestem cały czas zmęczona wchodzę po schodach na piętro domu i musze odpocząć leżę przed TV i się męczę ogólnie nie mam problemów z cerą a teraz całe czoło wysypne :/
Dzień dobry wszystkim dziewczyną
Cieszę się czytać że u Was ok. Przepraszam że się nie odniosę do każdej ale czytałam wszystko
Mój syn miał urodzinowy weekend w sobotę rodzina w niedzielę przyjaciele i jestem wykończona dobrze że dziś wolne.
Dziś o 14 idę do swojego ukochanego gina więc będę już miała klarowność.
Również cierpię ba bezsenność. Dość dziwne ale z synem też tak miałam.
Udanego dnia kochane.
Cieszę się czytać że u Was ok. Przepraszam że się nie odniosę do każdej ale czytałam wszystko
Mój syn miał urodzinowy weekend w sobotę rodzina w niedzielę przyjaciele i jestem wykończona dobrze że dziś wolne.
Udanego dnia kochane.
Fejkaaa
Trzymam kciuki, żeby wizyta przebiegła pomyślnie odezwij sie jak bedziesz poDzień dobry wszystkim dziewczyną
Udanego dnia kochane.
Parsley
Czekamy na dobre wieści!Dzień dobry wszystkim dziewczyną
Udanego dnia kochane.
Klapka
Zaciekawiona BB
Jak narazie nie zamierzam. Ewentualnie jak się pogorszy jeszcze bardziej..To widzę ze mamy podobnie. U mnie tez zaatakowało czoło i skronie Będziesz to konsultować u dermatologa? Bo chyba są jakies bezpieczne maści dla ciężarnych...
Z każdym kolejnym dniem coraz bardziej boję się, że jednak ten okres przyjdzie. Latam jak opętana do łazienki i sprawdzam czy się nic nie pojawiło, czy dalej mnie bolą piersi to będzie moje pierwsze dziecko i strasznie wariuje..
Leonie
Cześć, u mnie bardzo podobnie, termin miesiączki 17-18/03 a testy już tydzień temu w poniedziałek wyszły pozytywne. Powtarzałam test co 2 i 3 dni, kreski coraz ciemniejsze Też w tym roku kończę 30. Pozdrawiam i życzę powodzenia!Cześć wszystkim! U mnie termin okresu dopiero na 18-19/03 (cykle 27 dni) ale już mi wyszło kilka testów pozytywnych Dosc słabe linie, ale myślę ze się udało
Termin 25-26 listopada w tym roku skończę 30 lat, mieszkam w Anglii.
Od 3 dni koszmarnie mnie kłuje i ciągnie w jajnikach i czuję też ból na dole pleców... i piersi jak dwie skały
Pozdrawiam
MamaPoRazTrzeci
Aktywna w BB
to latanie i sprawdzanie to chyba normalne na początku. To moja trzecia ciąża i też tak biegałam przez pierwszy tydzień po terminie miesiączki. Najgorsze, że jak boli brzuch, to jak na @ i mamy tylko jedno skojarzenie - zaraz na pewno poleci krew. Myślę, że się uspokoisz, jak zobaczysz serduszko na USGJak narazie nie zamierzam. Ewentualnie jak się pogorszy jeszcze bardziej..
Z każdym kolejnym dniem coraz bardziej boję się, że jednak ten okres przyjdzie. Latam jak opętana do łazienki i sprawdzam czy się nic nie pojawiło, czy dalej mnie bolą piersi to będzie moje pierwsze dziecko i strasznie wariuje..
reklama
KolorowaCzerń
Moderator
Jak ja Cie dobrze rozumiem. U mnie też pierwsza ciąża. I tak samo wariuje. A do wizyty u ginekologa jeszcze daleko. Ale nie przekładam nic na wcześniejszy termin bo chce iść jak będzie już szansa na serduszko.
Dziś w nocy też spać nie mogłam. Budziłam się kilka razy. Cały czas gonitwa myśli.Jak narazie nie zamierzam. Ewentualnie jak się pogorszy jeszcze bardziej..
Z każdym kolejnym dniem coraz bardziej boję się, że jednak ten okres przyjdzie. Latam jak opętana do łazienki i sprawdzam czy się nic nie pojawiło, czy dalej mnie bolą piersi [emoji85] to będzie moje pierwsze dziecko i strasznie wariuje..