reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Hej wszystkim! 😊 Miło mi dołączyć do Was. Aktualnie 5tydz+1d beta HCG z ostatniego piątku 2908. Na stanie już 20mc chłopiec :) Niestety od czwartku jestem strasznie przeziębiona - okropny katar i ból gardła. Bardzo martwie się że może mieć to wpływ na dzidziula.. Ratuje się domowymi sposobami... Czy któraś z Was zmagała się kiedyś z takim przeziębieniem w pierwszych tygodniach?
Pozdrawiam serdecznie!

reklama
Mam w planie się umawiać na mniej więcej 6+3 😉
No to mysle ze raczej powinno byc juz widac :*

Hej wszystkim! 😊 Miło mi dołączyć do Was. Aktualnie 5tydz+1d beta HCG z ostatniego piątku 2908. Na stanie już 20mc chłopiec :) Niestety od czwartku jestem strasznie przeziębiona - okropny katar i ból gardła. Bardzo martwie się że może mieć to wpływ na dzidziula.. Ratuje się domowymi sposobami... Czy któraś z Was zmagała się kiedyś z takim przeziębieniem w pierwszych tygodniach?
Pozdrawiam serdecznie!
Ja, caly poprzedni i kawalek wczesniejszego tygodnia.. jeszcze musialam sie z choroba ukrywać w pracy. Wiec dodatkowy stres.. ale jakos poszlo.. w weekend przesiedzialam w domu i dzis juz jest dobrze :)

A tez tak macie ze sie meczycie przy najmniejszych czynnosciach? Ja np. musze co chwile odsapnac, a wieczorem jestem odjazdowa (co akurat jest normalne). Ja np. lapie zadyszke wieszajac pranie
ja tam mam serio aż nie chciałam wierzyć że to objaw ciąży. Nie dość że dusze sie w maseczce to właśnie się mecze. Nawet ciocia ostatnio się mnie pytała co robię (rozmawiałyśmy przez telefon ja scielilam łóżko zaspałam się jakbym węgiel na przyczepe ladowała) mówię łóżko ściele a ona ja też haha o wtedy dało mi do myślenia czy to czasem nie objaw ciąży.
Co do cery to jest bez zmian też właśnie słyszałam o tych przebarwieniach latem

U mnie cera lekko się poprawia [emoji16]
Po odstawieniu we wrześniu tabletek antykoncepcyjnych mam straszny problem z trądzikiem. A teraz trochę lepiej.

A tez tak macie ze sie meczycie przy najmniejszych czynnosciach? Ja np. musze co chwile odsapnac, a wieczorem jestem odjazdowa (co akurat jest normalne). Ja np. lapie zadyszke wieszajac pranie
Też jestem cały czas zmęczona 😆 wchodzę po schodach na piętro domu i musze odpocząć 🙈🙈 leżę przed TV i się męczę😆 ogólnie nie mam problemów z cerą a teraz całe czoło wysypne :/

Cześć wszystkim! U mnie termin okresu dopiero na 18-19/03 (cykle 27 dni) ale już mi wyszło kilka testów pozytywnych ☺️ Dosc słabe linie, ale myślę ze się udało :)
Termin 25-26 listopada 😌 w tym roku skończę 30 lat, mieszkam w Anglii.

Od 3 dni koszmarnie mnie kłuje i ciągnie w jajnikach i czuję też ból na dole pleców... i piersi jak dwie skały 🤣😂🤣
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Też jestem cały czas zmęczona 😆 wchodzę po schodach na piętro domu i musze odpocząć 🙈🙈 leżę przed TV i się męczę😆 ogólnie nie mam problemów z cerą a teraz całe czoło wysypne :/
u mnie akurat cera bez zmian, mose ciut lepiej. Ktos mi kiedys mowil ze cera sie pogarsza przy chlopcu, a powiekszone piersi na dziewczynke ;) Mozemy zrobic mini-eksperyment.

Nie moge spac.. Wieczorem zasypiam w locie (przy swietle i filmue, co sie nie zdarza) i budze sie o 4 :(

u mnie akurat cera bez zmian, mose ciut lepiej. Ktos mi kiedys mowil ze cera sie pogarsza przy chlopcu, a powiekszone piersi na dziewczynke ;) Mozemy zrobic mini-eksperyment.

Nie moge spac.. Wieczorem zasypiam w locie (przy swietle i filmue, co sie nie zdarza) i budze sie o 4 :(
Mam to samo .. idę spać koło 21 a o 4 budzę się i nie śpię ... już tak drugi dzień dzisiaj tez .

reklama
Witam sie nadal bez @ w 4t6d musze sie jakos zgrabnie do roboty wyszukowqć, bo juz dzis maz po urlopie to muszę ich wszystkicj porozwozić. A jeszcze mundurek musze uprasowac bo wczoraj jiz nie mialam wieczorem sily jak sobie o tym przypomnialam

Do góry