reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Alescie naskrobaly! Ja zarobiona jestem, remont w chacie , duzo zajec, sprzatania, z doskoku szydelkuje.. 😂🤣 nie mam czasu myslec o ciazy😂🤣 nie daje sie we znaki barazie to trzeba to wykorzystywac..
Tak samo idę do lekarza jak już będzie czas że będzie serduszko... Wcześniej to czekanie by mnie dobiło... Każda jest inna ja akurat jak mam czekać to będzie to stres na maxa a w mojej głowie same najgorsze scenariusze.
Dokladnie jestem tego samego zdania co ty. Nie ma co latac za wczesnie i sie stresowac, czy bedzie serduszko vzy jie. Odrazu najlepiej isc w czasie gdzie juz powinno byc.. jak nie bedzie to juz sie nic nie poradzi.. trzeba to wziasc na klatę.. ja sie zapisalam na usg jakos 7+3 chyba wycjodzi i to juz swiat i ludzie:p zleci jak z bicza.
Hej dziewczyny, jestem aktualnie 7+2, termin mam na 29.10 lekarz twierdzi, że może później, dokładnie wyjdzie na prenatalnych 12.04 :)
Pozwólcie, że na przycupnę na Waszej grupie, no bo tak naprawdę to nie wiem, czy będzie mi dane być mamą październikową czy listopadową. 😂
Witaj. :)
Też mi zależało przed świętami. Bo nie wiem jak bym wytrzymala w święta nie wiedząc co się dzieje. Tym bardziej że jest już szansa na serduszko [emoji7]
No ja wlasmie mam usg 2.04 tuz przed samymi swietami! Albo będą wesole ,albo smutne:) co ma byc to bedzie :p

reklama
We wtorek 09.03 był pęcherzyk, a w piątek 12.03 już było pulsujące serduszko 🥰 czyli to było 6t4d
Jejciu to super, to już jesteś spokojniejsza🙂 ja nie ogarnełam wizyty w zeszłym tygodniu, wiec już czekam do tej nieszczęsnej środy. To serduszko już mnie uspokoi🙂

Alescie naskrobaly! Ja zarobiona jestem, remont w chacie , duzo zajec, sprzatania, z doskoku szydelkuje.. 😂🤣 nie mam czasu myslec o ciazy😂🤣 nie daje sie we znaki barazie to trzeba to wykorzystywac..

Dokladnie jestem tego samego zdania co ty. Nie ma co latac za wczesnie i sie stresowac, czy bedzie serduszko vzy jie. Odrazu najlepiej isc w czasie gdzie juz powinno byc.. jak nie bedzie to juz sie nic nie poradzi.. trzeba to wziasc na klatę.. ja sie zapisalam na usg jakos 7+3 chyba wycjodzi i to juz swiat i ludzie:p zleci jak z bicza.

Witaj. :)

No ja wlasmie mam usg 2.04 tuz przed samymi swietami! Albo będą wesole ,albo smutne:) co ma byc to bedzie :p
Do mojego lekarza na wizytę można się umówić tydzień wcześniej, więc już się nie mogę doczekać jak będę dzwonić w przyszłym tygodniu 🙈 chociaż jak tak czytam to trochę się zastanawiam czy nie lepiej poczekać jak Ty 😉 ale nie wiem czy wytrzymam tyle 🙊

Pęcherzyk ciążowy i w środku piękny pęcherzyk żółtkowy 😍
Ja byłam 5+3, był sam pęcherzyk ciążowy.
Później 6+0 i był pęcherzyk żółtkowy.
W piątek będzie wizyta 7+0 więc mam nadzieję, że już powitam mojego kropka z serduszkiem ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry