reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Aaa miałam akurat na myśli @Violett ale piękny tydzień już u Ciebie :) U mnie wg moich własnych obliczeń 6t6d ale w następnym tygodniu mam nadzieje ze lekarz mi wyliczy dokładnie :)
Sorki oznaczylas moj post i nie wiedzialam do konca czy chodzi o mnie czy nie😁 to mamy praktycznie tak samo, tzn to tez sobie sama wyliczylam wlasciwie, na podstawie ostatniej miesiaczki 26.01 kiedy masz dokladnie wizyte??

Sorki oznaczylas moj post i nie wiedzialam do konca czy chodzi o mnie czy nie😁 to mamy praktycznie tak samo, tzn to tez sobie sama wyliczylam wlasciwie, na podstawie ostatniej miesiaczki 26.01 kiedy masz dokladnie wizyte??
U mnie ostatnia @ 25.01.2021 i owu była ewidentnie później niż w poprzednich cyklach (obstawiam cykl 32-33 dniowy zamiast 28). Na usg już byłam i było serduszko, ale to tak na szybko, a w środę ide do innego lekarza już na spokojnie wiec powinien mi wszystko pomierzyć i powiedzieć :)

U mnie ostatnia @ 25.01.2021 i owu była ewidentnie później niż w poprzednich cyklach (obstawiam cykl 32-33 dniowy zamiast 28). Na usg już byłam i było serduszko, ale to tak na szybko, a w środę ide do innego lekarza już na spokojnie wiec powinien mi wszystko pomierzyć i powiedzieć :)
Ja tez ide w srode, ostatnio bylam 5+1 i byl tylko pecherzyk. Kiedy u Ciebie bylo widoczne to serduszko? Trzymam kciuki, od razu pisz co tam na wizycie :) 🙃

reklama
Do góry