reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Normalne,robi się miejsce dla dzidzisia:)
Oj ja mam wyjatkowy spokój w sobie tym razem. Po pierwsze nikt nie wie że wogole jestem w ciąży, czuję się dobrze, nie mam mdłości. Pełen luz :)
zazdroszczę Ci spokoju! ja sobie obiecałam, że jak pojawi się serduszko to odpuszcze, ale teraz to jest dla mnie najtrudniejszy czas, tydzień do wizyty, a ja się powstrzymuje, żeby nie umówić się gdziekolwiek na cito, żeby tylko usg zrobił i podejrzeć co tam w trawie piszczy :eek:

reklama
Normalne,robi się miejsce dla dzidzisia:)
Oj ja mam wyjatkowy spokój w sobie tym razem. Po pierwsze nikt nie wie że wogole jestem w ciąży, czuję się dobrze, nie mam mdłości. Pełen luz :)
To tak jak ja zero mdłości i super sie czuje jedeynie sutki wrażliwe no i popołudniami drzemkę zaliczam. Tak to ja mogę w ciąży chodzić 😂😂

Faktycznie się dziewczyny rozkreciłyscie z tymi postami, ciężko za Wami nadąrzyć;)

Ja z okazji tego, że mam nie wstawać żywie się tym co mąż zrobi albo rozmrozi... I powiem wam że nie jest dobrze :p
Przez cały weekend były gołąbki... Sam zrobił,więc nie powinnam narzekać... Ale proporcje też pod siebie więc 90%miesa i ryżu tylko żeby było że dodał - więc twarde jak nie powiem co :d
haha gołąbki Twojego męża zrobiły mi dzień:)))

Cześć dziewczyny, ale produkujecie tutaj postów, chyba będę ciągle w tyle [emoji85]
U nas nadal gorączkowo, najmlodszy ciągłe po 40 stopni i nic więcej, czekamy jeszcze dzisiaj jak będzie i jutro zrobimy morfo i mocz tak dla pewności.
Właśnie zjedliśmy obiad i liczę po cichu ze Ernest zaśnie i będę mogła sobie trochę poleniuchować. Ja w 1 ciazy płeć poznałam w 34 tyg bo moje dziecię było bardzo uparte. Miałam wrażenie że to chłopiec a okazało się że to dziewczynka:) Grunt to pozytywne myślenie kochana[emoji8]Hahaha aż się uśmiałam z tego przeklinania, ja pisząc w sumie jakoś ogarniam nie przeklinanie ale jak już mówię to też lecą soczyste słowa bardzo czestoMi powiadomienia też nie przychodza.
ojej dużo zdrówka dla synka. Faktycznie jak nie ma żadnych objawow to może zum

zazdroszczę Ci spokoju! ja sobie obiecałam, że jak pojawi się serduszko to odpuszcze, ale teraz to jest dla mnie najtrudniejszy czas, tydzień do wizyty, a ja się powstrzymuje, żeby nie umówić się gdziekolwiek na cito, żeby tylko usg zrobił i podejrzeć co tam w trawie piszczy :eek:
Ja nie jestem umówiona nawet na 1 wizytę jeszcze [emoji85] u mnie dziś 5+3, pójdę dopiero gdzieś około 8 tygodnia.
Luz bo to jednak 4 ciąża to już wiadomo inaczej się do wszystkiego podchodzi i jest się już doswiadczonym
To tak jak ja zero mdłości i super sie czuje jedeynie sutki wrażliwe no i popołudniami drzemkę zaliczam. Tak to ja mogę w ciąży chodzić [emoji23][emoji23]
Ja w 3 poprzednich masakra, na początku mdłości, brak sił, ciągła śpiączka potem skrajaca się szyjka, lezenie, szpitale. Mam nadzieję że teraz będzie inaczej.

Drugi i 3 będzie taki sam[emoji1787][emoji1787]
Ukłucia mam też. Średnio 1-2 na dzień.
znalazłam Twój wpis o ukłuciach i się trochę uspokoiłam :D Bo właśnie poczułam takie dziwne ukłucia, jakby dosłownie ktoś wbijał igłę :D jak przetrwać ten 1 trymestr i nie oszaleć? [emoji86]

@Krakowianka89 aleś mi ochoty na te gołąbki narobiła. Mam takiego smaka ze aż mnie skręca.
Faktycznie się dziewczyny rozkreciłyscie z tymi postami, ciężko za Wami nadąrzyć;)

Ja z okazji tego, że mam nie wstawać żywie się tym co mąż zrobi albo rozmrozi... I powiem wam że nie jest dobrze [emoji14]
Przez cały weekend były gołąbki... Sam zrobił,więc nie powinnam narzekać... Ale proporcje też pod siebie więc 90%miesa i ryżu tylko żeby było że dodał - więc twarde jak nie powiem co :d

reklama
Do góry