reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Dziewczyny umowilam sie za tydzień do lekarza w srode, myslicie,ze to za pozno ? Czy będzie ok? Nic się w sumie nie dzieje, zadnych boli ani nic. Zmęczenie tylko i piersi duzo powiększone. Prywatnie ginekolog wpuści partnera na usg ?

reklama
Dziewczyny umowilam sie za tydzień do lekarza w srode, myslicie,ze to za pozno ? Czy będzie ok? Nic się w sumie nie dzieje, zadnych boli ani nic. Zmęczenie tylko i piersi duzo powiększone. Prywatnie ginekolog wpuści partnera na usg ?
Byłam wczoraj prywatnie i póki co nie wolno z mężem czy partnerem.

No ja jeszcze miedzy 1 a druga mialam 3 biochemiczne styczeń 2018, styczeń i luty 2019 i w poprzednim cyklu tez. Na testach bladzisienieczka kreseczka ale @ przyszła.. kurde mam w sobie jakis taki spokój 🙂 mam nadzieje ze juz zakwitnie na długo. Dopiero w sobote dam rade isc na betę, ale luzik.. moze do tego czasu jednak @ przyjdzie... Tymczasem zapisalam sie prywatnie na usg do mojego doktora na 2 kwietnia, wiec święta beda albo cudowne albo chusteczkowe. A jutro bede dzwonic pytac o wizyte u niego na nfz juz trache dalej w kwietniu tak zeby sie wyrobic w tych 10 tygodniach
Zapomnij o miesiączce... tez mam o dziwo jakis blogi spokoj. Czuję, ze to moj pozytywny czas musze sie wyciszyc a nie nerwowac. Umowilam sie dzis do mojej doktor za tydzień i troche panikuje, kolezanka poronila i zaczęła mi wkręcac,ze cos sie stanie jak odrazu nie pójdę. Ale kurde nic się nie dzieje, jest ok. To czemu mam negatywnie myśleć? Za tydzien moze cos wiecej lekarz zobaczy.

u nas też nie można z partnerem niestety:( moja gin wpuszcza tylko na USG prenatalne raz. A którym tyg będziesz w dniu wizyty?

Mi gin kazała przyjść 2tyg po terminie miesiączki wiec jakoś 6 tydz. Ja będę jak będę w 6 tyg i 5 dni jakos

Zapomnij o miesiączce... tez mam o dziwo jakis blogi spokoj. Czuję, ze to moj pozytywny czas musze sie wyciszyc a nie nerwowac. Umowilam sie dzis do mojej doktor za tydzień i troche panikuje, kolezanka poronila i zaczęła mi wkręcac,ze cos sie stanie jak odrazu nie pójdę. Ale kurde nic się nie dzieje, jest ok. To czemu mam negatywnie myśleć? Za tydzien moze cos wiecej lekarz zobaczy.
A na kiedy ci wypada termin?
Wydaje mi się, ze bedzie to 6 tydzien ciąży. Ale to moje wyliczenia.
Jak dzis masz 6tydzien to za tydziem musle ze juz powinko byc widac wiecej na usg :) ja sie zapisalam na 2 to bede miala7+3 :) ale specjalnie tak chialam :p

Mi gin kazała przyjść 2tyg po terminie miesiączki wiec jakoś 6 tydz. Ja będę jak będę w 6 tyg i 5 dni jakos
To ja jakoś tak wtedy bede akurat, wcześniej chyba bez sensu. Teraz i tak pracuje, więc nie mam jak chyba ze cos by się działo. Wiec tydzien zleci. Juz mialam poronienie kiedys i obawiam się zeby bylo ok.

reklama
Do góry