reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2021

Płakać i się chce bo najbliższy termin mam na 22 marzec najszybciej a mnie zaraz kierowniczka pośle się domu bo taka mam prace muszę cos wykombinować,, płakać mi się chce bo rok temu 4 marca miałam dwie kreski i termin na 15 listopad potem usg pokazało 20 listopad.. a coreczke straciłam i rodziłam martwa w lipcu i będzie podobna data terminu porodu.. mam acard i lekarz wczensie mówił mi ze od dwóch kresek mam przyjść za dwa tygodnie wtedy dostanę heparynę od bicia serca.. a wy jak macie heparynę jak bierzecie bo nie wiem co mam robić nie mam jeszcze do niego numeru.. inna doktor z która miałam konsultacje mówiła ze mam brać heparynę od testu

reklama
Płakać i się chce bo najbliższy termin mam na 22 marzec najszybciej a mnie zaraz kierowniczka pośle się domu bo taka mam prace muszę cos wykombinować,, płakać mi się chce bo rok temu 4 marca miałam dwie kreski i termin na 15 listopad potem usg pokazało 20 listopad.. a coreczke straciłam i rodziłam martwa w lipcu i będzie podobna data terminu porodu.. mam acard i lekarz wczensie mówił mi ze od dwóch kresek mam przyjść za dwa tygodnie wtedy dostanę heparynę od bicia serca.. a wy jak macie heparynę jak bierzecie bo nie wiem co mam robić nie mam jeszcze do niego numeru.. inna doktor z która miałam konsultacje mówiła ze mam brać heparynę od testu
Ja heparyne biorę już od 23dc. Lekarz mi mówił że przy teście przy moich mutacjach moze być już za późno. Ale każda z nas jest inna więc nie ma co się porównywać. Lekarze dobierają leczenie według indywidualnych potrzeb kobiety. Głowa do góry. Bierzesz acard takze lekarze wiedzą co robią 🙂

Noooo😍 prezent zacny. Mi się marzył październik, ale listopad tez jest spoko, a tak jak napisalam z terminami to nie wiadomo wiec pazdziernik nadal realny 🤣😂 moje chłopaki sa z lutego i z marca. O drugiego staralismy się prawie 2 lata! Pierwszy wyszedl odrazu w pierwszym cyklu. I teraz ten bobas w drugim:) szok i niedowierzanie.. musze nadrobic te 60pare stron zeby wiedziec cos o Was :*
Ja to pierwsza tez miałam odrazu, druga stracona tak samo. A trzecią dopiero 5 cs. 😉

Tulę ciebie mocno kochana. Ja heparynę zaczęłam brać wczoraj nie wiem czy już nie za późno.
Dzisiaj wzięłam L4 na syna bo mi się pochorował ma grypę żołądkową więc na szczęście do końca tygodnia jestem w domu Nie muszę pracować bo nie umiałabym się skupić

Tulę ciebie mocno kochana. Ja heparynę zaczęłam brać wczoraj nie wiem czy już nie za późno.
Dzisiaj wzięłam L4 na syna bo mi się pochorował ma grypę żołądkową więc na szczęście do końca tygodnia jestem w domu Nie muszę pracować bo nie umiałabym się skupić
Heparynę od kiedy bierzesz od pozytywnego testu.. mam heparynę w domu oo opakowanie jedno neoparin 0,2 ml.. 20 mg, kurde mam katar i doktor która prowadziła moja ciąże nie przyjmie mnie jutro dopiero we wtorek następny, właśnie się boje ze heparynę będę brać za późno

ja zaczełam brać neoparin kilka dni po terminie miesiączki, ale lekarz mi własciwie mowił ze jak zrobie pozytywny test to mam do niego przyjsc na spokojnie nawet po 2 tygodniach i wtedy właczy zastrzyki. Generalnie dużo dziewczyn bierze dopiero jak pojawi się serduszko. Więc tym się nie martw na zapas. Spróbuj może wykombinować ciut szybszy termin.

ja zaczełam brać neoparin kilka dni po terminie miesiączki, ale lekarz mi własciwie mowił ze jak zrobie pozytywny test to mam do niego przyjsc na spokojnie nawet po 2 tygodniach i wtedy właczy zastrzyki. Generalnie dużo dziewczyn bierze dopiero jak pojawi się serduszko. Więc tym się nie martw na zapas. Spróbuj może wykombinować ciut szybszy termin.
Najszybciej jednak 16 marca, jutro jest wolny termin ale z katarem mnie nie przyjmie nawet

reklama
Ja to pierwsza tez miałam odrazu, druga stracona tak samo. A trzecią dopiero 5 cs. 😉
No ja jeszcze miedzy 1 a druga mialam 3 biochemiczne styczeń 2018, styczeń i luty 2019 i w poprzednim cyklu tez. Na testach bladzisienieczka kreseczka ale @ przyszła.. kurde mam w sobie jakis taki spokój 🙂 mam nadzieje ze juz zakwitnie na długo. Dopiero w sobote dam rade isc na betę, ale luzik.. moze do tego czasu jednak @ przyjdzie... Tymczasem zapisalam sie prywatnie na usg do mojego doktora na 2 kwietnia, wiec święta beda albo cudowne albo chusteczkowe. A jutro bede dzwonic pytac o wizyte u niego na nfz juz trache dalej w kwietniu tak zeby sie wyrobic w tych 10 tygodniach

Do góry