A
Aniiiaaa
Gość
Teraz mam 5 tydzienA na kiedy ci wypada termin?
Jak dzis masz 6tydzien to za tydziem musle ze juz powinko byc widac wiecej na usg ja sie zapisalam na 2 to bede miala7+3 ale specjalnie tak chialam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz mam 5 tydzienA na kiedy ci wypada termin?
Jak dzis masz 6tydzien to za tydziem musle ze juz powinko byc widac wiecej na usg ja sie zapisalam na 2 to bede miala7+3 ale specjalnie tak chialam
No to termin mamy podobny bo ja na 16 tego z om. no bedxie juz konkret bobas o ile tam wogole będzieTermin niby 13 listopad, tak apka pokazuje.
Nooo to juz bedzie dorodna dzidzia u ciebie.
Kochane dziewczynki, ja Was bede musiała opuścić. Wczoraj beta 13,9 mlU/ml, dzis zrobilam test o czułości 10 i wyszedł negatywny, wiec nie ma co się łudzić. Życzę Wam wszystkim zdrowej i spokojnej ciąży.
O nieeeeeee strasznie mi przykro.. wiem co przezywasz.. eh...Kochane dziewczynki, ja Was bede musiała opuścić. Wczoraj beta 13,9 mlU/ml, dzis zrobilam test o czułości 10 i wyszedł negatywny, wiec nie ma co się łudzić. Życzę Wam wszystkim zdrowej i spokojnej ciąży.
Jak to? Jakieś objawy miałaś?Kochane dziewczynki, ja Was bede musiała opuścić. Wczoraj beta 13,9 mlU/ml, dzis zrobilam test o czułości 10 i wyszedł negatywny, wiec nie ma co się łudzić. Życzę Wam wszystkim zdrowej i spokojnej ciąży.
Powtorze , dla świętego spokoju , chyba ze mnie okres uprzedzi. W październiku mialam biochemiczna, teraz pewnie teżKatia90 przykro mi A nie chcesz powtórzyć bety?
Bolą mnie sutki, są wrażliwe na dotyk. Od piątku miałam pozytywne testyJak to? Jakieś objawy miałaś?
O matko jaka strata jak mi przykro...Bolą mnie sutki, są wrażliwe na dotyk. Od piątku miałam pozytywne testy