reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Kochane dziewczynki, ja Was bede musiała opuścić. Wczoraj beta 13,9 mlU/ml, dzis zrobilam test o czułości 10 i wyszedł negatywny, wiec nie ma co się łudzić. Życzę Wam wszystkim zdrowej i spokojnej ciąży.
O nie 🥺🥺 Bardzo mi przykro, wiem co czujesz. Trzymj się dzielnie!

reklama
Dziewczyny umowilam sie za tydzień do lekarza w srode, myslicie,ze to za pozno ? Czy będzie ok? Nic się w sumie nie dzieje, zadnych boli ani nic. Zmęczenie tylko i piersi duzo powiększone. Prywatnie ginekolog wpuści partnera na usg ?
Ja teraz jestem w 5+2 i do lekarza pójdę dopiero jak będzie 8 tydzień. Nie ma sensu iść wcześniej i nic nie zobaczyć i się stresować jeszcze bardziej
Kochane dziewczynki, ja Was bede musiała opuścić. Wczoraj beta 13,9 mlU/ml, dzis zrobilam test o czułości 10 i wyszedł negatywny, wiec nie ma co się łudzić. Życzę Wam wszystkim zdrowej i spokojnej ciąży.
:( pamiętaj że te testy nie zawsze pokazują prawdę. Daj znać po becie jak zrobisz.

Ja teraz jestem w 5+2 i do lekarza pójdę dopiero jak będzie 8 tydzień. Nie ma sensu iść wcześniej i nic nie zobaczyć i się stresować jeszcze bardziej:( pamiętaj że te testy nie zawsze pokazują prawdę. Daj znać po becie jak zrobisz.
Ja mialam poronienie to dla mnie bedzie bezpieczne w razie co 😉

Ja mialam poronienie to dla mnie bedzie bezpieczne w razie co [emoji6]
Wiadomo w takiej sytuacji to inaczej. To moja 4 ciąża i też tak inaczej trochę do tego podchodzę. Nie chciałabym latać co chwila do gina i na usg dlatego też poczekam troszkę i pójdę jak już będzie biło serduszko itp

Dziewczyny,
Ja tez byłam dzisiaj na usg i jest pęcherzyk ciążowy 0,9 cm i w środku piękny pierścionek (ciałko żółte) :)) Jak myślicie kiedy może być widać zarodek i serduszko? U mnie OM 25.01 ale musiała się przesunąć owulacja i pewnie zagnieżdżenie. Przynajmniej tak sobie na razie tłumacze bo wiem ze u Was z taka data OM już widzicie serduszka.

Ostatnia edycja:
reklama
Wiadomo w takiej sytuacji to inaczej. To moja 4 ciąża i też tak inaczej trochę do tego podchodzę. Nie chciałabym latać co chwila do gina i na usg dlatego też poczekam troszkę i pójdę jak już będzie biło serduszko itp
Oczywiście, ze tak. Oby kazda z nas donosiła zdrowo.

Do góry