reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Ja nic nie biorę. Ginekolog powiedziała na wizycie ze po wykonaniu morfologii i moczu na następnej wizycie określi co brać i czy w ogóle brać.
Jaki bierzecie magnez dziewczyny? Ja mam w domu tripple magnesium ze swansona, ale jest tam napisane ze nie wskazany w ciazy. Teraz sama nie wiem czy moge go brac, lekarz za ponad tydzien a czasem pobolewa brzuch. Co najlepsze w pracy jak siedze 8 godz na tylku to pozniej mam takie bole jak na okres, w weekend w domu troche sie nasprzatalam itd i nic mi nie dolegalo.

reklama
Obecnie maja 7 i 4 lat
Ja mam 6 i 1 i se wymyśliłam rok po roku. .. rocznikowo rok po roku bedzie, ale wiekowo 21 miesięcy roznicy.. jak dobrze liczę 😂🤣 dobra musze uspokoic glowe bo nawet nie wiadomo jeszcze czy serduszko bedzie. Nie ma co sie cieszyc na zapas 😂🤣 mimo to ciesze sie, ze cos jest.. a jedboczesnie jestem przerażona

Nigdzie mi się nie żegnaj. Nie zgadzam się. Siedź i walcz do końca. Jestem z Tobą i będę trzymać mocno kciuki. Jesteś wojowniczką - pamiętaj!
Będę się z wami żegnać powoli.
Zapowiada sie 3 poronienie.
W prawdzie tym razem był woreczek żółtkowy ale ciąża jest młodsza niż powinna.
Na razie mam brać heparyne i acart i w poniedziałek mam ostateczną wizytę. Jeśli na niej nie będzie akcji serca to koniec.Zobacz załącznik 1246258

Ja mam 6 i 1 i se wymyśliłam rok po roku. .. rocznikowo rok po roku bedzie, ale wiekowo 21 miesięcy roznicy.. jak dobrze liczę 😂🤣 dobra musze uspokoic glowe bo nawet nie wiadomo jeszcze czy serduszko bedzie. Nie ma co sie cieszyc na zapas 😂🤣 mimo to ciesze sie, ze cos jest.. a jedboczesnie jestem przerażona
U mnie ciąża nie planowana totalne zaskoczenie 😁 i to jeszcze z przerywanego 😂 w piatek dwie krechy i dopiero wczoraj na wizycie do mnie doszło że jestem w ciąży 🙂

Ja tak miałam w poprzedniej ciąży. Odczekałam 2 tyg p. Poszłam później na usg i już było serduszko.
Ja byłam 5+5 i też był tylko pęcherzyk, bardzo się zmartwiłam. Naczytałam się o tym pustym pęcherzyku, na dodatek mam plamienia. Nie wiem już co myśleć, u mnie też lekarz mówił że to normalne, że może jeszcze nie być widać nic poza pęcherzykiem. Czekam niecierpliwie do 16.03

Dziewczyny moja koleżanka która jest specjalistką we wczesnych ciążach mnie troszku pocieszyła i powiedziała że mam woreczek żółtkowy który wygląda jak pierścionek A to bardzo dobry znak więc mam nadzieję. Jutro mam jeszcze jedną wizytę u ginekologa ale raczej nie będę robić USG po prostu chcę L4 do poniedziałku bo psychicznie nie dam rady
IMG-20210309-WA0001~2.jpeg
20210309_045517.jpeg

Dziewczyny moja koleżanka która jest specjalistką we wczesnych ciążach mnie troszku pocieszyła i powiedziała że mam woreczek żółtkowy który wygląda jak pierścionek A to bardzo dobry znak więc mam nadzieję. Jutro mam jeszcze jedną wizytę u ginekologa ale raczej nie będę robić USG po prostu chcę L4 do poniedziałku bo psychicznie nie dam radyZobacz załącznik 1246383Zobacz załącznik 1246384
Ja też coś widzę zagnieżdżenie w macicy

Dziewczyny moja koleżanka która jest specjalistką we wczesnych ciążach mnie troszku pocieszyła i powiedziała że mam woreczek żółtkowy który wygląda jak pierścionek A to bardzo dobry znak więc mam nadzieję. Jutro mam jeszcze jedną wizytę u ginekologa ale raczej nie będę robić USG po prostu chcę L4 do poniedziałku bo psychicznie nie dam radyZobacz załącznik 1246383Zobacz załącznik 1246384
nie trać nadziei! nie denerwuj sie (chociaz domyslam sie ze od wczoraj jestes w totalnej rozsypce) nie róbmy sobie tego,

reklama
Do góry