reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Witam się z Wami i ja;) czekam na dobre wieści z wizyt. Ja też zaczęłam się zastanawiać czy nie ogarnąć wcześniej jakiegoś lekarza chociaż żeby stwierdził czy pęcherzyk jest w macicy dzisiaj w nocy obudził mnie mocny ból brzucha poty zalały ale trwało to dosłownie parę sekund. Miałam tak non stop w pierwszej ciąży dlatego staram soe być dobrej myśli.
Miłego dnia Wam życzę u nas słoneczko jemy śniadanie i idę z synem na spacer

reklama
Cześć dziewczyny, jak sie dzis czujecie ?
Ja wczoraj byłam załamana tym badaniem bhcg i jego niską wartością ( 13,9 mlU/ml) ale już jakoś to do mnie doszlo i jest lepiej. Wiem , że nie wróży to nic dobrego, ale mam jeszcze nadzieje , ze bedzie jutro ładny przyrost :)
Trzymajcie kciuki 🥰
Tak najlepiej sprawdź sobie przyrost, a może jest tak że owulacja się przesunęła i zrobiłas wcześnie betę i trafiłaś poprostu na sam początek :) trzymam kciuki 😘
A ja dzisiaj mam tragedię z jedzeniem, tylko mi takie małe ptysie z cukrem wchodzą, po reszcie zaga i wymioty 😱 robię rosół na obiad, może to przejdzie.

Przeszedł mi trochę katar, wczoraj mierzyłam temperaturę miałam 37.1 dziewczyny nie wytrzymałam kupiłam test ciążowy zrobiłam go teraz, miesiączka na czwartek test firmy pre-test mam nadzieje ze mnie nie oszukał jak miesiąc temu firmy pink nie mam możliwości jechać na betę bo samochód w naprawie..czekam do czwartku czy pojawi się okres,żadnych objawów innych, przy pierwszej ciąży jak była strata 9 tydz tez byłam przyziebiony przez testem ciążowym zanim zrobiłam

Załączniki

• 2CD6E0DF-984D-431E-B487-7EF53765D5D1.jpeg
    2CD6E0DF-984D-431E-B487-7EF53765D5D1.jpeg
    540,5 KB · Wyświetleń: 139
Przeszedł mi trochę katar, wczoraj mierzyłam temperaturę miałam 37.1 dziewczyny nie wytrzymałam kupiłam test ciążowy zrobiłam go teraz, miesiączka na czwartek test firmy pre-test mam nadzieje ze mnie nie oszukał jak miesiąc temu firmy pink nie mam możliwości jechać na betę bo samochód w naprawie..czekam do czwartku czy pojawi się okres,żadnych objawów innych, przy pierwszej ciąży jak była strata 9 tydz tez byłam przyziebiony przez testem ciążowym zanim zrobiłam

Nie no piękna krecha, śmiało można gratulować 😊😍 pre test mnie nie oszukał z ani jak byl pozytywny ani negatywny 😊 także trzymam kciuki za przyrosty 😍

no krecha jak nic. Gratuluję!!!!

Cześć dziewczyny, jak sie dzis czujecie ?
Ja wczoraj byłam załamana tym badaniem bhcg i jego niską wartością ( 13,9 mlU/ml) ale już jakoś to do mnie doszlo i jest lepiej. Wiem , że nie wróży to nic dobrego, ale mam jeszcze nadzieje , ze bedzie jutro ładny przyrost :)
Trzymajcie kciuki 🥰
Nie wyrokuj kochana! Trzymam kciuki za ladny przyrost!

Kurcze ja też dzisiaj idę. Ciekawe co tam u mnie będzie 😌super cieszę się że u ciebie wszystko Oki ❤️
Wlasnie czytalam ze? Izyte masz dzis. Trzymam kciuki.
Ja czekam juz zeby moc zadzwojic i sie zapisac odrazu
Kurde ja mam taki oszukujacy mnie test bobotest. Czy jestem czy nie jestem zawsze mam na nik kreske. Na pinku strumieniowym zawsze byla biel wizira.. a dzis dwie krechy. Ale drugiego syna tez mi ten sgrumieniowy pokazał

reklama
Do góry