reklama
Ania936
Fanka BB :)
Kochana trzymaj się, w poniedziałek dopiero się okaże. Jest jeszcze trochę czasu.Wiem co czujesz. Staram się nie robić nadziei ale np mówię sobie że nie wiem kiedy była owulacja może ciąża jest młodsza i mówię sobie również że ten synek w medicover miał słaby sprzęt (bo miał).
Tak bardzo nie chce robić sobie nadziei ale się nie da.
Za tydzień w poniedziałek idę do swojego najlepszego gina i wiem że on jak powie że nic nie ma to nie ma.
paucia2306
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny! Tak nieśmiało chcialabym do was dolaczyc jeszcze jestem dalej w szoku, ale raczej nie mam zamiaru juz ,nie byc w ciąży.. Zobacz załącznik 1246360
Termin wypada mi na 16 listopada
Gratulacje! To mozliwe że kojarzę Cie z forum lutowych mam 2020?
Jotka_
DonnaKochana jak milo Cie przywitac w tym wątku
Moja 3 i tez jestem okropnie przerażona.Hej. Witam się z Wami. U mnie dwie kreski 1 marca, 4 marca bhcg i wyszedl początek 5 tyg. To moja pierwsza ciąża. Jestem totalnie przerażona. Obserwuje siebie jak mało kto pewnie. I chyba a za dużo czytam
Mam. Starego juz
Tak dokladnieGratulacje! To mozliwe że kojarzę Cie z forum lutowych mam 2020?
mamaNadii2
Witaj umnie dziewczynki są z grudnia i listopada więc trafiła mi się kolejna ciąża listopadowa. Też to moja 3 ciąża obie dziewczyny urodziły sie w prawie wyliczonych terminach.Noooo prezent zacny. Mi się marzył październik, ale listopad tez jest spoko, a tak jak napisalam z terminami to nie wiadomo wiec pazdziernik nadal realny moje chłopaki sa z lutego i z marca. O drugiego staralismy się prawie 2 lata! Pierwszy wyszedl odrazu w pierwszym cyklu. I teraz ten bobas w drugim szok i niedowierzanie.. musze nadrobic te 60pare stron zeby wiedziec cos o Was :*
Jotka_
Tez tak moesiac po moesiacu dwie starsze super. No ja zaraz bede starszemu urodziny robic. A duza masz roznice wieku miedzy dziewczynami i obecnym?Witaj umnie dziewczynki są z grudnia i listopada więc trafiła mi się kolejna ciąża listopadowa. Też to moja 3 ciąża obie dziewczyny urodziły sie w prawie wyliczonych terminach.
Czy twoje marcowe dzieciątko nie ma przypadkiem 8 lat?
Donna [emoji7]
Moja 3 i tez jestem okropnie przerażona.
Mam. Starego juz [emoji23][emoji1787]
Tak dokladnie
Jotka_
Nieee az taki stary nie jest 6 lat będzie kończył za dwa tygodnie.Czy twoje marcowe dzieciątko nie ma przypadkiem 8 lat?
reklama
mamaNadii2
Obecnie maja 7 i 4 latTez tak moesiac po moesiacu dwie starsze super. No ja zaraz bede starszemu urodziny robic. A duza masz roznice wieku miedzy dziewczynami i obecnym?