Kikamika28
Fanka BB :)
No poczekam do tej środy :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie test wyszedł 11dpo , jakiekolwiek objawy pojawiły się dopiero 13dpo , bol piersi, bole podbrzusza i klucie, dzis po kawie lekkie mdlosci, dzis mam 15dpoJakieś objawy przed miesiączka miałyście, ja przy dwóch ciążach, bolące piersi zmieniona otoczka była większa, kłucie w brzuchu teraz nic
ja byłam na wizycie 5+1 też był sam pęcherzyk, kolejna wizyta dopiero 17.03 jestem kłębkiem nerwów, bo mam za sobą ciążę z pustym pęcherzykiem Lekarz niby mówi, ze na tym etapie widać to co powinno być i wszystko jest ok.
Mialas puste jajo wiecej niz raz?? Kurcze ja mam enel med, ale nie umialam sie nigdzie umowic na ten tydzien, jak na zlosc i wizyte mam dopiero w przyszla srode, przeciez ja oszalejeFejkaaa też tak miałam. Zawsze puste jajo. Bolało jak cholera. Dlatego dziś mam medicover oby coś było a za tydzień swojego ginekologa. Zrobię sobie też wizytę w piątek jeśli się uda.
Ale te uczucie niepokoju i zmartwienia jest mi dobrze znane
Ja mieszkam pod Tarnowskimi GóramiDziewczyny ze Śląska jakie miasta ?Ja Glc jest też ktoś z Gliwic?
Ja też! Rzuciłam się w sklepie jak bezzebny na sucharyJa póki co mam ochotę na sok pomarańczowy....ostatni raz pilam go rok temu
Po poronieniu robiliśmy całą diagnostykę poronień, żeby sytuacja się nie powtórzyła...Dziewczyny a jak się dowiedzialyscie o tym że chorujecie na trombolifie?
I jeszcze chciałam zapytać jakie witaminy przyjmujecie?
Dziś 6+3A dziękuję kurcze to mnie nawet nie szczypie tylko boli dość konkretnie parę minut może coś źle robię. U ciebie który tydzień? (mam zaległości w czytaniu i nie wiem czy już pisałaś)
Myślałam o tobie wczoraj wieczorem i dziś rano miałam właśnie pisać. Trzymaj się mamuśka! Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze!
ojej obyście łagodnie przeszli później będziesz miała spokój od tego gówna.
Ja mieszkam pod Tarnowskimi Górami
Ja z Bytomia