reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Cześć! :) Zrobiłam dzisiaj druga betę, w czwartek było 50 IU/L a dzisiaj 135 IU/L i tak się cieszę, że jest ponad 100%... ja wiem ze to dopiero początek i że wszystko może się zdarzyć, ale dla mnie to jest tak pozytywna wiadomość po dwóch poronieniach, wcześniej miałam wzrosty ok 50% (i mniej) i w pierwszej ciąży i w drugiej.
Jak myślicie powtórzyć jeszcze bete czy odpuścić do wizyty u ginekologa?
Hej Aniu. Znam to doskonale też tak miałam przy swoich dwóch poronieniach. Który tydzień ciąży masz ?
Ja dziś też robiłam betę i aż mnie zaskoczyła bo wyszła 2372 więc Wow. Oby nie bliźniaki [emoji3061][emoji3061][emoji3061]

reklama
Dziewczyny boję się o swoja fasolkę [emoji3525][emoji3525] dzisiaj znów zakuł mnie brzuch zaraz po poszłam do toalety i zobaczyłam mała brązowa plamkę na bieliźnie. Co radzicie? Miała któraś z was podobna sytuację?

Dziewczyny boję się o swoja fasolkę [emoji3525][emoji3525] dzisiaj znów zakuł mnie brzuch zaraz po poszłam do toalety i zobaczyłam mała brązowa plamkę na bieliźnie. Co radzicie? Miała któraś z was podobna sytuację?
może zadzwon w poniedziałek do ginekologa . Ja w pierwszej ciąży miałam na początku brązowe plemienia dostałam duphaston i potem było ok.
Jeszcze się z Wami oficjalnie nie witam chociaż podczytuje codziennie;) zrobiłam dzisiaj 2 testy i lekkie kreski są... Ale do okresu długo no i bardzo boli mnie ból brzucha w pierwszej ciąży trafiłam nawet z tego powodu do szpitala... Więc czekam i zawitam jak już będzie potwierdzenie;) pozdrawiam Was serdecznie

@domi jaki to rodzaj bólu ? Umiesz określić.
Wiesz takie plemienia się zdarzają gdy wszystko się rozciąga i może to nic strasznego. A kiedy masz wizytę? Masz możliwość konsultowania tego ze swoim lekarzem?

Cześć dziewczyny. Trochę odpuściłam forum bo mnie choróbsko dopadło. Kaszel, ból głowy i gardło.
Chyba się wykończę. Wszystkim dobrych nowin na wizytach gratuluję. I przepraszam że nie odpisze każdej personalnie ale mój mózg jest na zwolnionych obrotach. Trzymajcie się dziewczyny zdrowo i dbajcie o swoje fasolki.
Dużo zdrówko ale od wczoraj zaczęła głowa bolec ale tylko rano dzisiaj to samo a teraz mam katar i gryzie mnie w gardle :/ a w poniedziałek do pracy a czwartek dzień okresu czekam na testowanie ale czuje ze nic z tego

Takie krótkotrwałe ukłucie w jajniku mija dosłownie po paru sekundach ale zaraz po pojawia się plama. A przed chwila kuli mnie w pochwie kilka razy pod rząd ale to tak na sekunde. Wizytę mam dopiero we wtorek. Niby mam numer do mojej gin ale nie chcę dzwonić w weekend i to tak późnych godzinach jeśli nie dzieje się nic poważnego . Pierwsza ciąża była dużo łagodniejsza w sumie nie miałam żadnych objawów. Na dodatek musze siedzieć w pracy do 2...
@domi jaki to rodzaj bólu ? Umiesz określić.
Wiesz takie plemienia się zdarzają gdy wszystko się rozciąga i może to nic strasznego. A kiedy masz wizytę? Masz możliwość konsultowania tego ze swoim lekarzem?

Takie krótkotrwałe ukłucie w jajniku mija dosłownie po paru sekundach ale zaraz po pojawia się plama. A przed chwila kuli mnie w pochwie kilka razy pod rząd ale to tak na sekunde. Wizytę mam dopiero we wtorek. Niby mam numer do mojej gin ale nie chcę dzwonić w weekend i to tak późnych godzinach jeśli nie dzieje się nic poważnego . Pierwsza ciąża była dużo łagodniejsza w sumie nie miałam żadnych objawów. Na dodatek musze siedzieć w pracy do 2...
Wiesz co kochana plienia się zdarzają A dzieci się rodzą nie przejmuj się tym. Ja również mam takie kłucie w jajniku od czasu do czasu. To raczej nic groźnego. Przy moich poronieniach był to ostry skurcz który trwał do 30 sekund. I wiem że takich bóli powinnam się bać. Ale to co opisujesz wydaje się normalne. Nie dzwigaj pij wody dużo i staraj się oszczędzać. Ile ma twoja kruszynka lat ?

reklama
Do góry