Dzięki, wiec lepiej zrobie antygen i przeciwciała, żeby nie kłuć się potem jeszcze raz jak coś pomylę.Miałam Hbs antygen i przeciwciała, ale to było na początku (10tc), teraz zwykła morfologia i mocz.
reklama
Malinki123
Zaciekawiona BB
Dziewczyny co na opryszczkę ? W aptece się dowiedziałam że nic nie wolno i się zastanawiam jak ją wyleczyć, smaruje narazie maścią cynkowa. Ciesze się że u was dobrze ostatnio mało się udzielam bo nie mam za bardzo czasu,jak mi się polepszyło tak teraz jestem ciągle na budowie . U mnie dobrze tylko dzidzię się ciągle odwracają , nie chcą pokazać co im rośnie. Czy któraś też już teraz ma zalecenie chodzić do fizjoterapeuty? Ja jestem teraz 14+3 i mnie kręgosłup wysiada. Pół godziny spacerek i później ledwo chodzę, tylko że ja wcześniej miałam problemy z kręgosłupem. Miłego weekendu
Ja też miałam opryszczke jakieś 2 tyg temu. Ginekolog mi napisał że mam używać maści zovirax i zeszło po kilku dniach.Dziewczyny co na opryszczkę ? W aptece się dowiedziałam że nic nie wolno i się zastanawiam jak ją wyleczyć, smaruje narazie maścią cynkowa. Ciesze się że u was dobrze ostatnio mało się udzielam bo nie mam za bardzo czasu,jak mi się polepszyło tak teraz jestem ciągle na budowie . U mnie dobrze tylko dzidzię się ciągle odwracają , nie chcą pokazać co im rośnie. Czy któraś też już teraz ma zalecenie chodzić do fizjoterapeuty? Ja jestem teraz 14+3 i mnie kręgosłup wysiada. Pół godziny spacerek i później ledwo chodzę, tylko że ja wcześniej miałam problemy z kręgosłupem. Miłego weekendu
Szczęśliwakobieta
Fanka BB :)
Mam to samo boli albo krzyż albo na środku kręgosłupa ogólnie mam skoliozę a w ciąży to się nasila. Byłam raz u fizjo z zalecenia lekarza ale po 10min prawie zemdlałam mie wiem dlaczego ale chyba tak krew dopłynęła i już nie chodzęDziewczyny co na opryszczkę ? W aptece się dowiedziałam że nic nie wolno i się zastanawiam jak ją wyleczyć, smaruje narazie maścią cynkowa. Ciesze się że u was dobrze ostatnio mało się udzielam bo nie mam za bardzo czasu,jak mi się polepszyło tak teraz jestem ciągle na budowie . U mnie dobrze tylko dzidzię się ciągle odwracają , nie chcą pokazać co im rośnie. Czy któraś też już teraz ma zalecenie chodzić do fizjoterapeuty? Ja jestem teraz 14+3 i mnie kręgosłup wysiada. Pół godziny spacerek i później ledwo chodzę, tylko że ja wcześniej miałam problemy z kręgosłupem. Miłego weekendu
Też stosowałam zovirax, internista mi przepisał w 8 tygodniu.Ja też miałam opryszczke jakieś 2 tyg temu. Ginekolog mi napisał że mam używać maści zovirax i zeszło po kilku dniach.
Malinki123
Zaciekawiona BB
Mam to samo boli albo krzyż albo na środku kręgosłupa ogólnie mam skoliozę a w ciąży to się nasila. Byłam raz u fizjo z zalecenia lekarza ale po 10min prawie zemdlałam mie wiem dlaczego ale chyba tak krew dopłynęła i już nie chodzę
@Szczęśliwakobieta ja mam tłuszczaka między kręgami już od bardzo dawna ale nie wiem czy to od tego. Mi moja doktorka powiedziała że teraz wszystkie narządy szukają sobie miejsca a ja jeszcze przy dwójce to mogę mieć gdzieś jakiś ucisk.Też stosowałam zovirax, internista mi przepisał w 8 tygodniu.
@Isanaa jutro kupię sobie tą maść w aptece.
Ja miałam 0,006 ostatnio końcem 1 trymestru. Teraz w drugim już 0,025, także rośnie. I to podobno normalne, że na początku ciąży spada. Także Tina Twój wynik powiedziałbym całkiem dobry.0,024 ?! To faktycznie nisko i co zalecił lekarz po jakim czasie kolejna kontrola? Ja od 15 lat jestem pod kontrola endokrynologa trzymamy tsh ok 1,0 i następna wizyta w lipcu... a ginekolog powiedział ze w ciąży pod koniec 1 trymestru to moje 0.39 było prawidłowe ... ale i tak martwi mnie czy nie spadnie wiec chyba jutro pojde sprawdzić ... to bedzie 2 tygodnie od ostatniego badania
MiśZielinka
Dzień dobry. Trochę się odłączyłam od internetu z okazji dnia dziecka i weekendu.
Choroba dalej daje o sobie znać. Wczoraj pół dnia wymiotowałam a w nocy miałam taki okropny napad kaszlu, że męczyłam się z nim kilka godzin.. Chcę mi się dosłownie płakać. Mam ciągle zawalony nos a *spam* katar i inne cuda nic nie dają bo jak minie to za sekundę nawraca. Od zapchanego nosa łeb mi pęka..
Jestem zmęczona. Chciałabym moc przeżywać ta ciąże w zdrowiu..
Dzisiaj na szczęście idę do lekarza chorób zakaźnych. Być może czeka mnie antybiotyk. Trzymajcie kciukasy.
Wizyte u gineksa mam 18. Niewiem jak dla was ale dla mnie te wizyty powinny być co 2 tygodnie
Choroba dalej daje o sobie znać. Wczoraj pół dnia wymiotowałam a w nocy miałam taki okropny napad kaszlu, że męczyłam się z nim kilka godzin.. Chcę mi się dosłownie płakać. Mam ciągle zawalony nos a *spam* katar i inne cuda nic nie dają bo jak minie to za sekundę nawraca. Od zapchanego nosa łeb mi pęka..
Jestem zmęczona. Chciałabym moc przeżywać ta ciąże w zdrowiu..
Dzisiaj na szczęście idę do lekarza chorób zakaźnych. Być może czeka mnie antybiotyk. Trzymajcie kciukasy.
Wizyte u gineksa mam 18. Niewiem jak dla was ale dla mnie te wizyty powinny być co 2 tygodnie
MiśZielinka
Hej. Przybij pione. Ja jestem chora w ciąży od początku co róż. Teraz mam wymioty. Od początku ciąży schudłam już prawie 6kg. Tarczyca narazie jest wporzadku.Hej listopadoweczki ja od 3 dni przeziębiona i mam jakies dziwne obawy czy dzidzia dalej rośnie pomijając ze od 3 dni czuje sie słabo i dalej mam mdłości, wczoraj wymiotowałam znowu po słodkim (sprawdzałam czy mogę juz jeść... dalej chyba nie), to martwi mnie moja masa ciała i niewielki brzuch 15 tydzień ... przybyło mi moze z 1,5 kg od początku ciąży bo troche wymiotowałam i nadal mój apetyt jest słaby... ale dużo wody pije (i tu pytanie co was kiedy wy sie ważycie? Mnie zawsze uczono na czczo przed śniadaniem najbardziej miarodajny wynik-a jak u was?) wizyta za 2 tygodnie i nie wiem czy zeby sie uspokoić iść do byle kogo wczesniej bo mój lekarz jest na urlopie wiec do niego za Chiny sie nie dostanę ... ostatnio tez mi tsh spadło do 0.39 ... ale podobno na końcu 1 trymestru to bylo
Normalne, ale kusi mnie zeby jutro pójść jeszcze raz to tsh sprawdzić czy nie spadlo jeszcze bardziej....miłego dzionka!
Też się martwię. Ratuje mnie detektor. Ale tj pisałam wcześniej ja najchętniej bym miała wizytę co 2 tygodnie
reklama
Ja się wczoraj przeprowadziłam do naszego letniego domku. Oczywiście awaria wody na start. Ciągłe nerwy, aż z tego wszystkiego kompletnie nie miałam czasu odpocząć. Wkurza mnie to że jak nie leżę to ruchów nie czuje, a z synem miałam już je bardzo wyraźne. Równo co 2 dni mam śluz podbarwiony krwią i tak od 1,5 miesiąca. Mam nadzieję że ten krwiak szybko zniknie, bo nerwów z nim dla mnie stanowczo za dużo. Znalazłam fajna ofertę na wakacje w Polanicy i chyba klepnę ja sobie na sam początek sierpnia jak nie ucieknie do kiedy mąż nie wróci. Byliśmy już tam kilka razy i chyba jak na razie to jedyne miejsce w górach gdzie się nie umęczyłam z dzieckiem, więc może w ciąży tez nie będzie tak źle. Mam wizytę we wtorek może obędzie się bez sensacji, bo mam 18nastke kuzyna w piątek. Milego dnia Wam życzę.