MałaMi30
Fanka BB :)
Tak mój gin jest specyficznym człowiekiemnaprawdę tyle opakowań przepisał? Mi to 2 max i to co wizytę biorę 2x1
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mój gin jest specyficznym człowiekiemnaprawdę tyle opakowań przepisał? Mi to 2 max i to co wizytę biorę 2x1
Ja rano jak wstaje to zapominam czasami ze jestem w ciąży. I tak stopniowo do wieczora sie nasilają. Wieczorem czuje się okropnie. Przechodzi jak położę się spać. I tak w kółkoDziękibo jak czytam to wszytskie dziewczyny mają jazdy już od samego rana.... Trochę jestem przewrażliwiona bo poprzednia ciążę poroniłam i wtedy też ani nie miałam nudności ani nie wymiotowałam.
Jesuu mam to samo obrzydzenie do gotowaniaMoje szaleją po słodyczachprzedwczoraj przed wizyta zjadłam prince polo i lekarka prowadząca nie mogła ich zmierzyć bo tak się wierciły
ja na samym początku byłam głodna jak wilk normalnie robiłam sobie kilk kanapek z nutella i z dżemem truskawkowym , zagryzalam jogurtem owocowym i zbadałam pół czekolady i paczkę np rurek z czekolada a potem paczkę haribo
aż dziw ze cukrzycy nie mam
trwało to jakieś 3 tyg
mogłam jeść tylko i wyłącznie słodycze bo wszystko inne mnie obrzydzalo , mięso nie ( do tej pory) jajo ble, No i na moje nieszczęście przestałam jeść mój ukochany zolty ser po prostu mi nie podchodzi
teraz nie mam apetytu za bardzo, do południa jeszcze jako tako ale potem nie ma opcji. Ostatnio postanowiłam ugotować obiad : zdążyłam do 14 wiec spoko, następnego dnia zdążyłam zrobić tylko w połowie bo po 15 koniec , mdłości i obrzydzenie do gotowania
![]()
Ja do 15 muszę zrobić obiad bo potemJesuu mam to samo obrzydzenie do gotowaniao jakimkolwiek surowym mięsie to nawet nie mogę myśleć bo od razu mam skurcz w żołądku. Najgorsze jest to ze jestem na diecie z niskim ig i musze jeść regularnie
wczoraj udało mi sie zrobić jajko sadzone i ziemniaki ale dzisiaj nie mam pojęcia co zjem na obiad
![]()
Do listopada?????jak to tak? Ja mam od wizyty do wizyty wystawianeTak mój gin jest specyficznym człowiekiemprzepisal mi tez 3 opakowania nystatyny żebym w razie infekcji mogła szybko wykupić. A dzisiaj wystawił mi zwolnienie juz do listopada
![]()
To ja się wpraszać na pierogiJa do 15 muszę zrobić obiad bo potemdzisiaj robię pierogi z kapusta i pieczarkami ( nie ma mowy o żadnym mięsie ani nabiale). Martwię się bo jednak białko jest bardzo ważne a ja mam odruch wymiotny nawet do żółtego sera który przed ciąża kochałam i mogłam spożywać w każdych ilościach
![]()
Mi wchodzą serki wiejskie cale szczęście i ser topiony hochland gouda to tyle z nabiałuJa do 15 muszę zrobić obiad bo potemdzisiaj robię pierogi z kapusta i pieczarkami ( nie ma mowy o żadnym mięsie ani nabiale). Martwię się bo jednak białko jest bardzo ważne a ja mam odruch wymiotny nawet do żółtego sera który przed ciąża kochałam i mogłam spożywać w każdych ilościach
![]()
Hehe no nie wiem właśnie czemu tak zrobił wszystkie moje koleżanki maja/miały od wizyty do wizyty. Ja nawet nie chciałam na tak długo sam to zaproponował. Tylko ja bede musiala ogarnąć jeszcze w lipcu lub czerwcu zasiłek rehabilitacyjny bo jestem na zwolnieniu od grudnia bez przerwy. Nie wiem jak to ogarnę będę musiala poszukać tu na forum jakiegoś wątku jak to zrobićDo listopada?????jak to tak? Ja mam od wizyty do wizyty wystawiane![]()