reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Wiadomo w takiej sytuacji to inaczej. To moja 4 ciąża i też tak inaczej trochę do tego podchodzę. Nie chciałabym latać co chwila do gina i na usg dlatego też poczekam troszkę i pójdę jak już będzie biło serduszko itp
Moja trzecia i mam podobne podejscie jak ty. Ja 2 kwietnia umowilam wizyte bo przed swietami bede wiedziala :)
@Jotka_Szczotka ja to Ciebie kojarzę też z Czerwcowe mamy 2019. Pamiętam na początku wątku byłaś, potem przestałaś tam pisać. Ależ zbieg okoliczności że znowu się spotykamy[emoji6]
O matko serio bylam na czerwcowych 2019? Nawet nie wypada mi tak z tych biochemicznych, które przeszłam. Wiec albo mnie tam nie bylo albo jie wiem co moglabym tam robic 🤣😂 moze w chwili jakiejs slabosci zaklinalam sie na ciaze ktorej nie bylo zagladalam napewno na wrzesniowki 2018, potem na wrzesniowki 2019 ale nie pisalam tam nic i na pazdziernikowki 2019 potem dopiero na lutowki2020 :D

reklama
Moja trzecia i mam podobne podejscie jak ty. Ja 2 kwietnia umowilam wizyte bo przed swietami bede wiedziala :)
O matko serio bylam na czerwcowych 2019? Nawet nie wypada mi tak z tych biochemicznych, które przeszłam. Wiec albo mnie tam nie bylo albo jie wiem co moglabym tam robic [emoji1787][emoji23] moze w chwili jakiejs slabosci zaklinalam sie na ciaze ktorej nie bylo zagladalam napewno na wrzesniowki 2018, potem na wrzesniowki 2019 ale nie pisalam tam nic i na pazdziernikowki 2019 potem dopiero na lutowki2020 :D
Spokojnie kobieto po co te nerwy i sarkazm [emoji848][emoji848] Skojarzyłam Twój nick. Bo tam pisałyśmy ze sobą na początku a później nagle cisza. Masz jakiś problem że z głupiego postu skaczesz i atakujesz? Czy jest inny powód?

Spokojnie kobieto po co te nerwy i sarkazm [emoji848][emoji848] Skojarzyłam Twój nick. Bo tam pisałyśmy ze sobą na początku a później nagle cisza. Masz jakiś problem że z głupiego postu skaczesz i atakujesz? Czy jest inny powód?
A wiem,ze jesteś w ciazy i buzują Ci hormony, ale jakos źle zrozumialas mój post chyba.. bo ja absotutnie, ani nie wykazałam nerwów czy sarkazmu, a tym bardzej nie skakałam i nikogo nie atakowalam:) raczej zastanawiałam się w śmiechu (o czym świadczyć mogą emotki) bo oczywiscie moglam tam byc,ale zwyczajnie tego nie pamietam 🤣😂 po co ja wogole tam byłam.. absolubnie nie zaprzeczam i nigdzie nie napisałam też, że racji nie masz! No co Ty! Ja to czub jestem 🤣😂 mogłam byc tam jak wkrecałam sobie, że jestem w ciazy, a nie bylam 🤣😂🤣😂🤣 bo wariaci tak mają.. ale nie odbieraj mojego postu jako jakiegos ataku, bo wcale nim nie jest :* jesli tak sie poczułaś to przepraszam .. :)

Kurde dzisiaj wyszedł test pozytywny a ja za tydzień mam wizytę i mam tylko acard i go biore, heparynę mam ale lekarz mówił ze mam odczekać aż zacznie bic serduszko, i wy macie luteinę a bierzecie od wizyty czy od pozytywnego testu?bo do tego czasu jestem na acardzie

reklama
Kurde dzisiaj wyszedł test pozytywny a ja za tydzień mam wizytę i mam tylko acard i go biore, heparynę mam ale lekarz mówił ze mam odczekać aż zacznie bic serduszko, i wy macie luteinę a bierzecie od wizyty czy od pozytywnego testu?bo do tego czasu jestem na acardzie
A dzieje sie cos?? W sensie plamisz czy cos ?

Do góry