Kasiii66
Zaciekawiona BB
Mi tezMi wyskakuje komunikat że nie znaleziono grupy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tezMi wyskakuje komunikat że nie znaleziono grupy
Zostalysmy w czyśćcu hehe XDMi tez
No tak w twojej sytuacji to musisz pracować ale na pewno masz fajna praceZ jednej strony masz rację - człowiek bez zajęcia na pewno się rozleniwia. Ale z drugiej ten komfort, że nie masz nic na głowie i możesz po prostu odpocząć i przetrwać ten gorszy czas, to luksus.
Mnie niestety on nie dotyczy, bo prowadzę działalność i nikt za mnie nic nie zrobi, także orka do porodu i mini macierzyński![]()
https://www.babyboom.pl/forum/grupy/listopadowe-mamy-2021.769/members pod tym linkiem jest ukryta zamknieta grupa,tylko uczestnicy moga ja odnalezc i wyslac prosbe o dolaczenie ,unikniemy w ten sposob setnych pytan kto chce w niej byc a kto nie. Nikogo nie zmusza sie o dolaczenie do tej czy tamtej grupy.
To ja mam ten sam problem.
i ja rowniezTo ja mam ten sam problem.
Zostalysmy w czyśćcu hehe XD
Chyba po to jest to forum, żeby też troszkę pomarudzicDziewczyny ja bym chciała czasami nawet więcej się poudzielać, odpisać coś dłuższego ale po prostu nie ma m siły. Jeszcze tydzień temu objawy były do przeżycia i funkcjonowałam normalnie. Teraz jest po prostu kiepsko i nie mam siły na nic. Jeszcze wczoraj zmarł dla mnie bliski wujek na Covida. Dzisiaj dzień miałam z głowy. Wieczorem pół godziny 'modlilam" się do 3 tabletek bo wiedziałam, że zażycie ich będzie walka z wymiotami... Niby pracuje z domu ale na najmniejszych obrotach. W poniedziałek wizyta i chyba poproszę o L4 bo samochodem to już w ogóle nie wyobrażam sobie jeździć a szefowe chcą, żebym była ze 2 razy w tyg. W biurze. Musiałam się wyżalić bo dzisiaj mam dzień z kosmosu. Cieszę się z ciąży ale czuję się jakbym przeżywała najgorsza grype jelitowa .... Dobra już nie marudzę. Dobranoc wszystkim![]()
GratulujacjeWitam. Nareszcie mogę oficjalnie do Was dołączyć. Po dwóch wizytach odwołanych przez kwarantanny dzisiaj byłam na pierwszej wizycie. Jestem w 10 tygodniu upragnionej ciążyZ Maleństwem jest wszystko dobrze, serduszko pięknie bije.