dzisiajkochana, jak wizyta?
reklama
Dzien dobry dziewczyny, witam serdecznie w 8+6 dniu.
Dzis w koncu upragnione pierwsze usg! Nie moge sie doczekac! 16:20 polskiego czasu to 17:20 finskiego i musze wytrzymac caly dzien w pracy.
Po swoetach wrocilam do pracy i naprawde mam problem z dobrym nastawieniem do pracy. Ludzie mnie wkurzaja, nawet nakopalam jednemu chlopakowi.
Wczoraj sie dowiadywalam o testy NIPT i chyba znalezlismy klinike, w ktorej chcemy je zrobic. (A jak nie, to mamy druga w odwodzie). To juz wypada za tydzien-dwa.
Dzis w koncu upragnione pierwsze usg! Nie moge sie doczekac! 16:20 polskiego czasu to 17:20 finskiego i musze wytrzymac caly dzien w pracy.
Po swoetach wrocilam do pracy i naprawde mam problem z dobrym nastawieniem do pracy. Ludzie mnie wkurzaja, nawet nakopalam jednemu chlopakowi.
Wczoraj sie dowiadywalam o testy NIPT i chyba znalezlismy klinike, w ktorej chcemy je zrobic. (A jak nie, to mamy druga w odwodzie). To juz wypada za tydzien-dwa.
Malinowysok
Fanka BB :)
Jak ja Cię rozumiem... Ja się czuję od kilku dni jakbym pracowała na oparach. Głos, mdłości i jedynie pieczywo... Jestem tam zmęczona, że mi się rozmawiać nie chce. Ech..Dziewczyny ale mam kryzys nie wiem nawet czy się już witałam, czy pisalam to co chce napisać... No tragedia od kilku dni mam okropne, całodniowe mdłości, czuję głód ale mam problem z jedzeniem... Do tego okropne zmęczenie... Wszystko robię 2x dłużej... Pracuje z klientami i boję się że zacznę się np. Powtarzać... Muszę być skupiona w pracy, a to wymaga ode mnie strasznego wysiłku w święta byli u nas teście... Na dzień dobry teść rzucił żartem, że chyba zaszalałam u rodziców, bo jakąś niewyraźna jestem więc wytłumaczyliśmy im, jaki jest powód, tego że wyglądam tak a nie inaczej
KolorowaCzerń
Moderator
Czekamy na dobre wieści [emoji123][emoji1696]
Dzien dobry dziewczyny, witam serdecznie w 8+6 dniu.
Jotka_
Ja to od kilku dni mam wrazenie jakbym żyła w innej rzeczywistośćJak ja Cię rozumiem... Ja się czuję od kilku dni jakbym pracowała na oparach. Głos, mdłości i jedynie pieczywo... Jestem tam zmęczona, że mi się rozmawiać nie chce. Ech..
Witam sie w 8t1d. Czuje sie "świetnie". Jestem jedna wielka oaza "cudownego" samopoczucia. Moj czas spania zaczyna sie niebezpiecznie przedluzac rano.. moj maz juz rano dostal zje** i pozniej bedzie książę se żarł zimna jajecznice.. jego wybór (ktory absolutnie nie irytuje mnie do takiego stopnia, że zaraz wyjdę do pracy trzasnę drzwiami i przemyśle czy wrócić) .. takze, dzien zaczal sie cudownie i czuje, ze bedzie to jeden z fantastyczniejszych dni mojego dotychczasowego zycia...
Absolutnie nie zycze wam dzis równie fantastycznych dni. Miejcie gorsze. Najlepiej nudne. Buziaki :*
Domi2104
Dziękuję w miarę. Biorę te leki na tarczycę w poniedziałek kolejna wizyta u endykronologa i zobaczymy czy wyniki trochę lepsze. [emoji846][emoji846]
Domi a co u Ciebie? Jak się czujesz?
Domi2104
To super że dowożą bo w tych czasach myślałam że ciazko dostać się do szpitala [emoji846] odpoczywaj ile mozesz [emoji846]
Cały dzień leżę w łóżku. Czuje się głodna zamówiłam macka na porodowke bo kolacja o 16 to dramat.
Myślę że jest dobrze. Jutro będę miała usg. Nastawiam się pozytywnie.
reklama
Mimi9065
Ja właśnie ten pakiet robiłam z tej strony
Można z krwi, ale najtaniej wychodzi genetyczne, wymaz z policzka na stronie testdna.pl cały pakiet "trombofilia wrodzona ". Można zamówić zestaw pobraniowy do domu i kurier przywozi.
Wynik jest ważny całe życie.
Chociaż to nie jest powiedziane, że masz trombofilie po prostu tak mi lekarz powiedział, że to mój "winowajca" krwiaków bo jednak wtedy jest krzepliwość zaburzona.